Gkc123 Yeni gebeyim çay içmek iyi degil diye duydum sizler çok çay içiyor musunuz yoksa bıraktınız mı ?
Brckymk Gkc123 valla ben karadebizli olarak çay aşığıyım ama içinde nikotin varmış o yuzden demlik demlik içen ben gunde 2 bardağa düşürdüm 🙂
Gkc123 3prensesannesiii ben de dayanamayıp içiyorum da içerken de kaygı oluşuyor içimde ister istemez🤭
Brckymk Gkc123 bende de bir korku var ne yalan söylim doktorum gunde 1 bardak dedi ben şuan 2 ye indirdim ama 1 e de indircem inşallah 🤲🙂
Zeyzey77 Gkc123 kafein çok tüketmemek lazım sadece . Sabahları açık çay içiyorum bir fincan . Gün içerisinde de arada Türk kahvesi içiyorum bir fincan o kadar
Serapveminikleri Gkc123 Nedne zararlı olsun ki cnm bir çaydanlık icmiyorsun sonuçta 😂herşeyin fazlası zarar olduğuna göre bununda fazlası tabiki zararli ❤️
Ogretmenanne24 Bende vazgeçemedim içiyorum ama çok açık hale getirdim iki üç bardak sabah akşam içiyorum 🤭
zeynepbalci Gkc123 maksimum günde iki içiyorum canım bende bazen bire düşüyo, tamamen bırakmak zor tiksinmek filan lazım belki de
mevrouwSecici Gkc123 ilk üç ay sadece hafta sonları kahvaltı da bir bardak içiyordum şimdi günde bir bardak içiyorum açıksası canım çay içmek istemiyor du normalde çaykolik biriyimdir 😁 doktorum şekerini azalt aşırıya kaçmadan iç demişti
Attent Gkc123 gebelikte demir ilacı kullanıldığı icin cayda vucutda demir emilimini engelliyor demiri yok ediyor o yuzden doktorlar sabah 1 bardak acik cay öneriyor sadece