FeyyazZeynepBabayiit 21 haftalık hamileyim çok halsiz ve güçsüzüm hiç birşey yapamıyorum Benim gibi olanlar var mı
dnzx21 FeyyazZeynepBabayiit 17 hftaligim bnde snin gbiyim koltukta cürüyüp gidicem😂😴 surekli uyumak istiyorum ve halsizim kalkip su icicem halim yok bzen:/
AytlKandemir FeyyazZeynepBabayiit Demir ve vitamin ilacı alıyormuşum bilmiyorum ama doktoruna mutlaka söyle halsizliğini.hamilelikte illaki eskisi gibi olamıyoruz ama aşırısı sıkıntı ☺️
FeyyazZeynepBabayiit Ceylanyusuf bacaklarım Beni taşımıyor gibi dışarı yürüyüşe bile çıkınca çok fazla duramıyorum ayakta normal mi bu böyle acaba
Ceylanyusuf FeyyazZeynepBabayiit aynı şekilde bende öyleyim canm ben kendi doktoruma sordum bebeğin ağırlığından dolayı böyle oluyor dedi canm ....
BarBeyzazer Bende 21 haftalık hamileyim aynıyım valla dışarı çıksam biraz yürüsem ayaklarım şişiyor eve dönmek istiyorum evin işleri duruyor valla yapacak hiç halim mecalim yok 🤦🏻♀️
GrkemMelikeYlgrm 25+5 olduk kızlar aynı sorun Bnde de var ama maalesef başkası gelip evi toplayıp yemek yapıcak değil sabah kahvaltıyı yapıp eşimi gönderdikten sonra komşularımı rahatsız etmicek şekilde hareketli müzik 🎶🎶açıyorum bi hızla evi topluyorum 💃💃sonra da bi Türk kahvesi ☕️☕️içiyorum akşama kadar dinç oluyorum bide bizim iş gereğince sabah 8den akşam 8 kadar uyumak yok bana eşim de öğlen eve geliyor yemeğe benim işim daha zor ama kendinizi kötü hissttiğinizde iyice salarsanız daha da bi halsizlik oluşur Bnde öyle oluyo çünkü 😄😄