Aysenur-yurt Merhaba değerli anne adayları 🤰☺️Size birşey sorucam 7 haftalık hamileyim folik asit kullanıyorum 2 gündür aşırı derecede mide bulantısı yaptı sizlerde de oldumu yardımcı olursanız sevinirim tekrardan teşekkürler 🙏🏻🤩
midekoruyucu Aysenur-yurt kullanmaya başladığım gün mide bulantılarım başladı. Denemek için bi gün içmedim o gün midem bulanmadı. Ama mecbur doktor ilaçları değiştirene kadar içtim. Şükür kurtuldum diyodum şimdi de decavit midemi bulandırıyor 😂 ama folik asit kadar değil
[silindi] midekoruyucu aaa benim suanlik midem hiç bulanmiyor 3 haftalık gebeyim doktor başlattı ama daha bir kez içtim bakalım benimde Bulancak mi bulanmasi iyi olmaz mı ben şişko hamişim kilo almam en azindan
Aysenur-yurt midekoruyucu aynen bende de önceden hiç mide bulantısı yoktu nasıl folik asiti kullanınca midem alt üst oldu korkumdan yiyemiyorum da birşey 😐😒anladığım kadarıyla sizin değiştirdiler vitamin ilacınızı
Aysenur-yurt [silindi] sağlıkla kucağına al inşallah canım 🙏🏻🥰bilmiyorum bende mide bulantısı yaptı ve gerçekten başımı yerden kaldıramıyorum umarım sende yapmaz dokturuma söyliyecem bakalım nedeni ne 😐😒
[silindi] Aysenur-yurt 😁 aslında beni kolay kolay hiçbir yemek kendinden sogutamiyor anormal olan benimdir.
Aysenur-yurt [silindi] bende 3haftalıkken öyleydim ama folik asiti kullanınca değişik oldum umarım sende olmaz 🙅♀️
[silindi] Aysenur-yurt aslında umarım olur mu desek 90kg ile hamile kaldım😂ama.bebegin de beslenmesi lazm
Aysenur-yurt [silindi] hımm dokturunla bir görüş istersen çünkü mecburen bebek için wericektir ilk gebeliğin mi senin de
midekoruyucu Aysenur-yurt 12 haftaya kadar folik asit kullandım canım. Sonrasında doktor ilaçları değiştirdi doğuma kadar bunları kullanacaksın dedi 🤷🏻♀️ Herşey yavrularımız için. Her ne kadar sağlıklı beslensem de doktor ne dese yemeye çalışsam da ilaçları kullanmam gerektiğini söyledi. Ondan iyi bilecek değilim 😅 midem bulansa da içiyorum mecbur