Yasinimmm Hiç pozisyonunu değiştirmedi 10 haftalık tan itibaren neden sürekli yatay pozisyonda durur anlamadım bu süre doğuma yakın değişir inşallah baş âşağî döner
Nasippp Yasinimmm allasen doğuma neler var daha şimdiden bunları düşünürsen geçmez vakit 😃 sen bilmeden kaç kez döner durur o 😃 ben bu haftalarda iken yan yattığını bile bilmiyordum 😂
Psa77 Yasinimmm tek değilmişim😁😁😁😁 22+6 yız hala her gittiğimde bizimkiside yatay duruyor çok keyifli çok hareketli 😹😹
pinar92_ Yasinimmm ohoo gün içinde kaç kere pozisyon değiştiriyodur fark etmiyosunuzdur takmayın bunu kafanıza 😀 ilk 4 ay bende her gittiğimde sırt üstü yatıyordu en son geçen gün 21.hafta detaylıda kafası baş aşağı ayakları yukarıydı resmen saklamıştı yüzünü 😂
Nasippp Yasinimmm kız bende her gidişte aynıydı baş aşağı bile olsa dr ler yan gösteriyor 😂 ilerleyen zamanlarda doktor söyler makat geliş baş geliş die 😅
Yasinimmm Nasippp inşallah hayırlısı bakalım bizim ki aynı babası olcak bu gidişle 😂😂keyiflerine düşkünler
Yasinimmm pinar92_ yok bizim küçük bey yüzü dönük yüzünü göstermiyor bir de bacak arasını zor gördük bacak arasını da kapatıyor her yerine saklıyor 😁😁oğlum annesinden
Nasippp pinar92_ AA nasıl baş aşağı olunca da doktora direk öyle mi gösterdi 😆 ben nasıl olursa olsun yan yatış gösteriyorlar die biliyordum 😂
midekoruyucu Nasippp ben de öyle düşünüyorum ekrana sürekli yan gösteriyo ama benim doktorum duruşunu her kontrolde söylüyor. Normalde sırt üstü yatıyor, ultrason 3 boyuta geçince yüzüstü yatıp bize poposunu dönüyor hemen 😂 çok gülüyoruz doktorla
pinar92_ Nasippp hayır tabii ki😂 gene yan görüyorsunuz fakat doktor söylüyor pozisyonunu zaten ultrasonu gezdirmesindende anlıyorsunuz yüzü için tam rahim bölgesinde ayakları için göbeğimin üstünde gezdirip gösterdi mesela😀
pinar92_ midekoruyucu aynen doktor söylüyor ve ultrasonun gezdiğini yerlerdende belli oluyor bi yukarıda ayaklarını görüyorsunuz aşağı indiriyor elleri vs diye ama görüntü hep yan😀
Yasinimmm Psa77 😂😂😂belim de ve karnım da çok baskı oluyor bu yüzden demek minikler keyif yapsın içerde😀😀 yeter ki iyi olsunlar 💙🐣