hazal2131ds Ne aldınız, kaç beden aldınız, ne kdr aldınız? Stokta yapmak mntıksız ama bir yenidoğan 1 bedeni kaç ay kullanır?
Ebru1234 hazal2131ds ben slepy almistim 210 lu 2 numara. 1 hic almadim gorumcem yeni digum yapmisti 1 numara kalmis elinde olursa ilk zamanlar onu kullanirim diye dusundum. zaten kucuk deyip duruyorlardi. Doktorlar da bir numara buyuk kullanin ilk zamanlar diyor ya da 2 tane ust uste kullanin diyorlar.
prensesannesii_ hazal2131ds sleppy 210 lu 2 numara aldm 1 numarada 40 li alacağım göbek bağı oyuntulu olduğu için göbeği düşesiye kadar kullanrım diye sonra 2 ye geçerim
Karadeniz61 hazal2131ds migrosta ikinci alımda %60, carefourda %50 indirim var ebebeğe göre daha uygun olabilir
Ebru1234 hazal2131ds bunu bir kac kisiden duydum bir bezin ustune bir tane daha takmasini istemis doktor kalca cikikligi olmasin diye
mrhbslm Molfix 1 numara 2 paket toplam 200 adet molfix 2 numara 2 paket toplam 180 adet aldım bende ☺️ İndirimden çok uyguna geldi ☺️
Mimti Amazon.com.tr’ de Sleepy Natural Bebek Bezi 1 Beden, 40 Adet 21,49 TL. Kargo da ücretsiz. Şu an en uygun fiyatlı burada. Benim gibi bir paket de yenidoğan bezi elimde bulunsun diyenler için🤗