fethiyeli48-48 blueberyy00 amin amin canım benim çok teşekkür ederim bakalım yenileyeceğim test daha çok erken zaten adetten 6 gün önce bugün o yüzden Allah büyük inşallah vardır ve sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım
fethiyeli48-48 blueberyy00 edicem inşallah ovülasyon da da yardımcı olmuştun Allah razı olsun canım rabbim de senin sıkıntılarını gidersin inşalllah
blueberyy00 fethiyeli48-48 yaa çok teşekkür ederim rabbim hepimizin sıkıntılarını hafifletsin elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorum faydam dokunuyorsa ne mutlu 😇😇
guller fethiyeli48-48 aynı şekilde benimde cıktı hemen kan verdim 1 gün geçmişti renglim betam 56 cıktı 4 gün sonra 420 cıktı tekrar gitcem inşallah Hamilesinizdir.
fethiyeli48-48 guller kuzum benim regl 6 gün önce bugün adetten itibaren 26 günüm hiç beklemiyordum bende bakalım inşallah sağlıkla sıhhatle tutunur ve kucaklarıma alırım
fethiyeli48-48 blueberyy00 tabiki dokunuyor dokunmaz mı hiç . Bak unutmamışım sizi normalde isimlere bile bakmam aklıma kazınmışsınız . Allah razı olsun tekrardan sevgiler 🧡
Minik1234eli fethiyeli48-48 rabbim avuç içinde sakladığın tüm dualarını kabul etsin 170 adet ayetel kürsi oku inanarak isteyerek olur inşAllah
EsrSvm Minik1234eli Kalbinizin güzelliğini tek bir cümleyle karşı tarafa hissettiriyorsunuz.Yarın adet olmazsam bende 170 adet Ayetel Kürsi yi okuycam . Çok teşekkür ederim benimde okumama vesile olduğunuz için..Allah razı olsun..
Minik1234eli fethiyeli48-48 şimdiden kandiliniz mübarek olsun canım rabbim duanı tez zamanda kabul etsin hayırlısıyla inşAllah 🤲🙏
blueberyy00 fethiyeli48-48 teşekkür ederim allah sizden de razı olsun güzel haberlerle gelirsiniz inşallah sağlıcakla kalın 😌
BegumIscanTunc fethiyeli48-48 hamilesin canım benimde âdete 6 gün varken kaset test yapmıştım bu şekilde çıkmıştı ama emin olamadım sonra erken gebelik testi yaptım ve onda çift çizgiyi çok net gördüm şuanda 17 haftalık hamileyim adetimin geçmesini beklemiştim kan vermek için2 gün geçince kan verdim 2882 çıkmıştı 4. Günüde 4807 çıkmıştı adet günüme kadar testi evde hep tekrarladım koyulaşmayi net görmek için
fethiyeli48-48 BegumIscanTunc bende öyle yapmayı düşünüyorum gün aşırı test yapıcam evde test bol zaten adet günüm yada ertesi günü filan kan vermeyi düşünüyorum bakalım ya hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıkla sıhhatle kollarıma alırım inşallah
ezgikartal Hayalet cizgi gibi silik cikmis. Bence 2-3 gun bekleyip direk kan verin. Bende bugun silik cizgi gorsum fakat daha once silik ciktiginda kimyasal gebelik gecirmistim o yuzden direk kan testine guvenim tam hem kafanizda karismaz kan testinde
fethiyeli48-48 ezgikartal gün aşırı test yapıcam kuzum evde testim bol adet günümde kan vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah
Minik1234eli Bfduam teşekkür ederim 🙏 rabbim tüm ümmeti muhammedimizin dualarını kabul etsin kardeşim