Birgün bana da nasip olucak mı diye düşünürdüm hep ama cok şükür Rabbime suan buraya bunları yazıyorum..
Ilk oğlumu 29. Haftada aniden suyumun gelmesiyle kucağıma aldım 1 ay kuvezde kaldı ki hic bir sebebi yoktu erken doğmasının. 8 sene sonra tekrar hamile kaldım hic cesaretim yokken Rabbim nasip etti ilk günden beri progestan vajinal fitil, 29. Haftada 4 doz aralıklı olarak ciğer gelistirici iğne, 8 dozda haftada bir olmak üzere pruloton depot iğne vuruldum. 29. Haftaya geldiğimde hep bir korku vardı içimde yine suyum gelirse diye ki şükür bugüne kadar geldik. Tam dışarı çıkacaktım bir anda bir sıcaklık hissettim akıntı değildi eminim esime korkma suyum olabilir dedim baktım azdı suyum 2 saat sonrada randevum vardı gelicektim zaten doktoruma. Dusumu aldım geldik hemen nstye bağladılar sancim çıkmadı doktorum bebeğin suyu şuan hala var ama ebe baksın hem açıklığına hemde gelenin sumu olup olmadığına. Çatala çıktım acikligim yoktu bu arada canım hic acımadı o an yine geliyor suyum derken ebe doktorumu aradı gecenin su olduğunu onayladı. Ilk gebeligimdeki gibi şarıl şarıl gelmedi bu arada aralıklı parça parça geldi. Ilk dogumumdan dolayı yine sezaryen doğum yapacaktım. Odaya geldik sonda taktılar(cok sukur korktuğum) gibi olmadı kan aldılar sonrasında dogumhaneye indik. Anestezi doktoru belden ignemi yaptı cok hafif bir acı dışında birsey hissetmedim. Anında uyustum ve küçük cekistirme harici birsey anlamadım taki ebe minik oğlun doğdu diyene kadar. Tek düşündüğüm iyi mi kuvezlik durumu olup olmadığı o an. Doktorum suanlik iyi bebek doktoruda baksın bakalım dedi ilk kokladigim an Rabbime ne kadar sukretsem azdı. Bugun ultrasonda 2850 çıkmıştı kilosu ama 3150 gram doğdu yavrum. Odaya çıktım oğlumu getirdiler hemen emzirdim şükür sütüm geldi cok korkuyordum sezaryen sonrasi gelmez diye. Inanirmisiniz ne agrim ne sizim oldu he sadece ebe odada kanamama bakmak icin karnıma bastırdığı o an biraz acıdı onun dışında hemen ayaklandim yürüdüm suan oturuyorum oglumu kucağıma alip altini degistirebiliyorum. Rabbim hepinize hayırlı dogumlar iyi doktor ve ebeler nasip etsin arkadaşlar dogumhanem eglence yeri gibiydi terapi gibi geldi bana. Aklıma gelenleri yazdım sizin sormak istedikleriniz varsa cevaplarım firsat buldukça. Allaha Emanet Olun anneler Allah’ım hakeden bekleyen herkese bu duyguyu tutmayı nasip eylesin inşallah 🤲