Rat Merhabalar malezyada yaşıyorum. Normal doğum fiyatı 3500 ringgit sezeryan 9500 ringgit. Eğer doktorun çalışma saatleri dışında doğum gerçekleşirse 5000 normal 11000 sezeryan epidural 1500 ringgit ekstra. Türkiye’de doktorun mesai saatleri dışında gelmesine paket harici ek ücret ödemesi yapılıyor mu? Benim gittiğim hastanede 1500 ringgit doktoru saatinin dışında getirme ücreti alıyor da bu sistem her yerde mi var merak ettim 🙄
mlkkk Rat Tr de bazı hastanelerde bazı doktorlar için geçerli fakat genel olarak bize ters bi uygulama bebeğin keyfi ne zaman gelmek isterse o zaman geleceği için doktor gece gündüz demeden anlaşılan ücretle hastanede olup doğum yaptırmak zorunda şahsen benden isteseler ya kavga ederim ya da kavga ederim 😅 bu arada maaşınız ne kadar ringit cinsinden
Mom080 Rat İstanbul’da yaşıyorum burada gittiğim bütün doktorlar ve arkadaşlarımınkilerde dahil ek ücret alıyor ama suan gittiğim hastanede doktorum kendi söyledi ek ücret almıyoruz biz diye
Rat mlkkk maaşımızla yani eşim çalışıyor sadece burada ben çalışmıyorum🙁 ancak normal doğum parasından biraz fazla 1 aylık maaşımız 😅 yiyecekler oldukça pahalı aylık mutfak ücreti 2500 ringgit oluyor en az. 🤨
ezgikptngl Burda da öyle malesef, benim doğumum doktorumun mesai bitimine denk geldi tam kadın evine gidicekken doğumum başladı ve Allah bin kere razı olsun hiçbir ücret almadan doğumumu yaptırıp öyle gitti evine insiyatifle alakalı birazda
Tahaninannesii Mom080 anladım canım bende Avrasya hastanesine gidiyorum muhasebeyle görüştüğümde orda da ek ücret talep etmiyoruz demişlerdi ama genel olarak istiyor sanırım hastaneler
prm1994 Tahaninannesii merhaba ben de Küçükköy Avrasya hastanesine gidiyorum bana doktor gece gelirse 500 tl extra ücret var dendi
Tahaninannesii prm1994 Zeytinburnu şubesine gidiyorum ben doktoruma sormadım ama muhasebeye sorduğumda öyle demişlerdi🤷🏻♀️
Rat Yanıtlarınız için çok çok teşekkür ederim ☺️ Sağolsun doktorum bana fiyatı söylerken hemen söyledi ekstra aldığını 😒 asla almamazlık yapmayacaktır. Keza buradaki özel hastanelere göre en uygun fiyat bu 😞 pandemi olmasaydı TR ye gelip doğumumu yapmayı istiyordum.