Arkadaşlarım bebeği hep aşağıda hissediyordum ama erken doğum riskim yoktu. Bugün akşam 16.30 gibi bir anda suyun geldi sancım vs de yoktu.. Ve Su sonra hiç durmadı. Epey korktum erken diye.. Ayrıca sata göre 36+0dı bugün ama benim erken ovulasyon oldu o yüzden 5 gün öndeydi hep.. Hastaneye geldik Açılmam 2 cm olmuş ağrı da çok çok az vardı ve su sürekli geliyordu o yüzden spinal anestezi istedim sezeryan olsun istedim. Hemen ciğer geliştirici iğne vurdular sonra 4 saat sonra girdim doğuma en büyük korkum küveze girmesiydi solunum sıkıntısı çeker diye korktum çok şükür 2800 doğdu minicik pamuk gibi ağlaması güzeldi küveze almadılar şimdi yanımda yatıyo malesef sütüm gelmedi mama verdik baştan emme reflexi biraz zayıftı ama sonra topladı en küçük biberonla yarım yarım 2 kez içti.. Şimdi sabaha kakasını yapması gerekmiş inşallah yapar da beslenme sıkıntısı olmaz küveze almazlar.. Dua edin bize.. Sorularınız varsa ara ara yazarım.. Şu an yanımda yatıyo ben de 0 uyku kahve falan içtim.. Bi 1 saat sonra ilk yürüyüş için gelecekler.. Dualarınızı esirgemeyin Allah hepinizi yavrunuza sağlıkla kavuştursun..