gizemtscgl34 Selam. Özel Bezmialem Dragos hastanesine gidiyorum tavsiye üzerine. Doktorumdan hastaneden vs şuana kadar memnunum. 2021 anneleri var mı bu hastane de doğum yapan. Fikirlerini alalım yararı olacaktır doğum yapacaklara 😊☺️
istanbul3434 gizemtscgl34 bi arkadasim 7 ay once orda sezaryen dogum yapti cok memnun kaldi hastaneden. Doktorunun adini bilmiyorum zaten emekli olmus oyle demisti arkadas.
gizemtscgl34 istanbul3434 Genel sorularım: Aslında merak ettiklerim; mesela pandemi sürecindeyiz evet ziyaretçi almıyorlar diye duymuştum. Sadece 1 refakatçi kalabiliyormuş doğru mu? Bebeğe veya anneye doğum sırasında bez, kıyafet vs temin ediliyor mu bunu merak ediyorum bir de hastane çantasına fazla bir şey koymamak için.
istanbul3434 gizemtscgl34 benim bi arkadasim orda dogum yapti ben yapmadim:) genel olarak sohbet esnasinda hastaneden memnun kaldim dedi, bu sordugunuz sorularin yanitini bilemiyorum malesef:) Belki orda dogum yapan birisi gorur size daha detayli yardimci olur.
gizemtscgl34 istanbul3434 Evet evet arkadaşlar görürse diye yazdım. Çok teşekkür ederim ilginize. Arkadaşınıza da evladına hayırlı bir ömür dilerim. 🙏🏼♥️