Bebekmayda Melek_moms canım benim doktorum 1 gün bile durabilir panik yapma dedi ama işte her gebelik kendine özgü yinede ılık duş alıp gitme taraftarıyım.Sancıları hafifletip açılmaya yardımcı oluyor.Rabbim hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Gulsah_1626 Bende geldim 3 te adet ağrısı gibi bi ağrıyla uyandım lavobaya gittim nişanım gelmiş ve ara ara yine ağrı geliyo ama suyum gelmedi nişan gelince ağrı da oluyo mu 38+5 teyim
kucuktosbik27 Bebiss canım kalk bir duş al doktorunu bilgilendir dinlenince geçiyorsa sabaha kadar beklersin ☺️
Eliiifff Bebiss yaa ne güzel Allah sağlıkla huzurla büyütebilmeyi nasip etsin inşallah.. hayirli olsun Anali babalı büyüsün inşallah darısı bekleyen bizlere 🤲
Buketg13 Bebiss canım olabilir pazartesi günü bende öyleydim gittim doktora sancı çıktı nst de flan . Bebek co aşağı inmiş hemen ilaç verdiler doğum için erken dediler geç kalmadan git sende
Bebiss 34_21_23 yok dikisim var ama kac tane bilmiyorim benim acilmam iyidi bebekde 3 kiloydu aslinda kesi olmayabilirdi ama devlette oldugu icin riske atmiyolar bebek gelmeden kestiler zaten