Aisa Merhaba kizlar ! Ben panik atak hastasıyım dogum sırası nasıl geçiyor ? çok korkuyorum .Sezeryandan çok korkuyorum , normal dogum istiyorum , eger saglık durumum izin verirse inşallah normal dogum yapcam.
Gizmolata Aisa panik atak ciddi bir durum doktorunuz ne önerdi aslında önemli olan o. İnşallah gönlünüze göre olur♥️
Mavi87 Aisa doktorunuz rahatsızlığınıza göre normal doğum önerirse hypnobirthing ve ina may’in doğuma hazırlık rehberi’ni kesinlikle okuyun. Mis gibi normal doğum yapacağınızı düşünüyorum 😊
_glc1991 Aisa bendede panik atak var 7-8yıldır falan işin tuhafı hastane fobimde var 🤦🏻♀️ Şükür ki hamileliğimden beri bi panik atak yaşamadım hep bunu düşünürdüm naparım diye ama doğumda nasıl olur bilmiyorum normal doğumdan korkmuyorum sezeryandan korkuyorum ya uyanamazsam narkozdan diye😔
Aisa Gizmolata Doktorumla daha danışmadim , çunku o kadar meşkul ki pek te konuşmaz bazen çekiniyorum çok soru soruyuyqmiyorum
Gizmolata Aisa sizin bir muayne süreniz var kullanın cevaplamak zorunda böyle doktorlarda beni ifrit ediyor, sonuçta sizde hamilesiniz insan 2 güler yüz 2 açıklama bekler rahat olmak ister, başka alan seçseymiş töbe yarabbim
Gizmolata _glc1991 narkozlu doğum mu düşünüyorsunuz yoksa panik atak olduğu için mi narkozlu yapıyorlar
Mavi87 Gizmolata yaa, hangisini canım? Ben şimdi hypnobirthing i okuyorum nasıl güzel cidden, yarın doğurmak istiyorum resmen heves geliyor 🤭😊
Gizmolata Mavi87 aynısını okuyorum bende heycan basıyor okurken gerçekten, ben kısmetse normal olsun dedim doktora sez. Olması gerekirse olurum sıkıntı değil dedim hemen bunu yazdı verdi bi kağıda.
Mavi87 Gizmolata evet bende bu şekilde düşünüyorum. İnşallah çok güzel pozitif doğumumuz olur bizimde 😍
Gizmolata _glc1991 inşallah canım bende normal istiyorum ama diretmem sorun olursa ama sizin durumunuz farklı inşallah sorunsuz alırsınız kucağınıza 🥰