Dilek0809 Happybaby33 limonu ağzıma sıkacak kadar ekşi şeyler istiyorum hala havuca bile limon sıkıp yiyesim geliyor oğlum olacak inşallah 🙏🏼 cinsiyeti öğrenene kadar herkes kız diyordu ekşi olunca kız olurmuş ama hiç tutmadı bizde hurafeler
Kbraelif_15 Happybaby33 Hamileliğimin başında deli gibi ekşi yedim limonlar turşular falan oğlum olucak 🥰
mucizemi_beklyrm Happybaby33 nar ekşisine o kadar düşkündüm ki ilk aylarda sürekli kahvaltıda domatesin üzerine döküyordum. Salata yapıp nar ekşili yiyordum kızım olacak 😊😇
Mavi87 Happybaby33 benim arada ekşide tuzluda tatlıda çekti. Bende tutmadı bu ekşi tatlı teorisi. Ama ilk haftalarda acayip çiğ köfte yedim limonlu, kızım olacak 😍💕🌸
BusrAlpay_34 Happybaby33 bnde ilk aylarda çom ekşi yedım 6. Aydan sonra full tatlı yıyorum kızım olacak ☺️
MKrasnic Happybaby33 benim de oğlum olacak kısmetse 😊👼🏻 Hep ekşi tuzlu şeyler istedi canım , tatlıdan soğudum ilk üç-dört ay. Çikolatadan tiksindim soğudum. Resmen kilolarca yeşil zeytin gelişimdir. Ekşi tuzlu olanlardan (tabi siz benim yaptığımı yapmayın 🙈)
Happymam Happybaby33 ben 36. Haftamdayım ilk iki ay zaten bişey yiyemedim sonra da sürekli ekşi ve et aşeriyordum hatta ilk lahmacun aşermiştim ve bi oğlum olacak inşallah et aşerenler genelleme erkek
Happymam Happybaby33 canım benim bende hep ekşi ve tuzlu yerdim hatta günde üç limonu tuzlaya tuzlaya yerdim ve sürekli canım et isterdi doğuma bir ay kaldı oğlum olacak inşallah 😍
Bebegimgeliyo Happybaby33 beeeeennnn 😂yesil elma vazgecilmezimdi salataya bol bol limon sıkıp yiyordum hala da öyle 🤣🤣🤣 oğluşum olcak inşallah 🙏🏻🙏🏻
Temmuzaski13 Bende 10 haftaligim mide bulantim cok oluyo genelllikle tuzlu eksi yiyorum tatli olan seylerden tiksinmeye basladim daha cinsiyetim belli deil