Merveli61 Kizlar, ici elyaf dolum uzun sisme montun vardi. Resmen dikkatsizligim uzun programa atmisim icindeki eluaf hep toplandi. Nasi duzelbilirim yardim edin noluuuuuur 🥺🥺🥺
umyahsn1010 Merveli61 valla ben korkuma iki dk su tuttum sadece. Makineye atılmaz yazıyordu. Bende korkuma şöyle bi iki dk elde yıkadım hemen. Nasıl düzeltilir bilmediğim için düzelmez diye elimde yıkadım
Fersah Merveli61 terzinin söküp düzeltip tekrar dikmesi gerek. Zamanla kendi kendine de biraz düzelir ama asla eskisi gibi olmaz.
Tahaninannesii Merveli61 tenis topuyla yıkandığını duymuştum bir araştırın isterseniz ya da direk kuru temizlemeye götürün
Estaner88 Merveli61 bizimde oldu hemde kaz tüyüydü firma sizin hatanız dedi🙈kayınvalidem bilmemiş yıkamış ben görmeden firmadan güzelce silkeleyin montu dedi çamaşır çorpar gibi ve asmadan kurutun dedi tabi birdaha eskisi gibi şişmiyo ama yine toparlamıştık biz☺️Sizde bi deneyin
Gamzettt Ben kaz tüyü yeleği atmıştım sudan çıkmış balığa dönmüştü 😂 güzelce kurutup oklava ils dövün yazıyordu bi yerde denedim işe yaradı baya toparlandı kullandıkçada eski halini aldı