SevgiErcan Arkadaşlar bulantı hapı olarak doktor bunu verdi ama çok uyku yapıyı gündüz içtiğimde siz nasıl kullandınız bilgi verir misin banada
Dyguklc SevgiErcan gce uyumadan once 2 tane ixiyodum gunduzde bazen ixiyorum uyku yapmiyo onun uyku yaptigina eminmisiniz cunku ben onu icsemde icmesemde gunduz hep uykulu oluyorum hamisligin yan etkiside olabilir 😀
Srpl07 SevgiErcan gece yatmadan 2 tane atıyordum gündüz bulantım olmuyordu ve uykuda yapmıyordu bana 🤷♀️
Ekinimm58 SevgiErcan canım bende hep onu kullandım ilk aylarımda benim Niğde bulantım fazla olduğu için gece gündüz kullandım hatta ama uyku yapmıyor ya yani bana yapmadı o hamileliğin verdiği sürekli uyuma isteğidir 😄
Prenses21 SevgiErcan evt bn uyuyodum ama bna fyda etmedi cok doktorum dgstrdi hapimi o dha beter ypti tk bitane icebildim bulntilrim bitti bnim cok sukur
littlemysunshine SevgiErcan Ben gece uyumadan 2 tane içiyorum uyku sersemlik vs yapmıyor büyük ihtimalle hamilelik ve bulantılar sersemletip uyku yapıyordur merak etmeyin☺️bazen de bünyeden bünyeye ilaçlar farklı etki gösterir ilk kullanım zamanlarında.1-2 hafta kullanın vücudunuz alışacaktır.
Ebreva SevgiErcan banada öyle yapıyor ya ben genede bir gündüz birde akşama doğru içiyordum geceden içince sabah kalkamıyorum
Nazli34 SevgiErcan bende gece yatmadan 2 tane içiyorum. Sabah zor uyanıyorum, gündüzde uykum geliyo sürekli ama ondan kaynaklı mı bilemedim canım
ayshoo ilacın yan etkisi uyku yapıyor canım bünyeye göre değişiyor sanırım ben aşırı uykusuzluk çekiyordum doktor o ilacı verdi yan etkisinden faydalanıyoruz uyursun güzelce demişti