Tgbkrm Hanımlar bebeğim kız olursa Asel ismini koymayı çok istiyorum,netten araştırdığım kadarıyla anlamı da çok güzel.Kuran’da Cennetteki dört ırmaktan biri olarak geçiyormuş.Bilgisi olanlar yazabilir mi bu anlamları doğru mudur?
Defo11 Tgbkrm benim kızımın ismide asel canım cenetteki dört ırmaktan biri anlamı. Cennetteki bal ırmağından bahsedilirken kullanılıyor 🥰❤️
Tgbkrm Anlamı doğru o zaman değil mi😊çünkü eşim diyor ki İrem ismi de cennet bahçesi olarak geçiyor ama yalancı cennet öyle bir şey olmasın emin misin cennet ırmağı olduğuna diye sordu da o yüzden merak ettim😊
Aselinannesiii Tgbkrm benim ilk kızımın adı Asel anlamı doğru ben çok araştırmıştım o zaman koyarken 🥰
Tgbkrm Didi6 Kuran’da geçen dört ırmaktan biri olarak yazılmış anlamı baktığım yerde aynı zamanda da bal anlamına gelir yazıyordu ama Kuran’da geçtiği doğru değil mi🤔
Nurasl Tgbkrm Cennetteki dört ırmaktan biri, bak ırmağı doğru canım anlamı bizde Asel koyduk 🥰 ben hocaya sordum
058elf Tgbkrm cennetteki değil sadece bal olarak biliyorum ben canım, yine de iyi araştır arkadaşmda kızına koyacaktı cennetteki bal ırmağı değilmiş
Dnzz888 Muhammed suresi 15. Ayette geçiyor.Tam çeviri midir bilinmez ama bal ırmağı diye tabir ediliyor.Aselin şeklinde okunuyor🌸
Sevgi47 Tgbkrm bende kızımın ismini Asel Aksa koydum Asel Kuran’da geçiyor ikinci isim olarakta Aksa Kuran’da geçiyor mescidi aksa’dan yola çıkarak yanına yakiştirdim 😊
Beyziikoo Tgbkrm Bizde Asel koyacağız Allah nasip ederse 💜 Muhammed Suresinde geçiyormuş, bal ırmağından bahsederken ki bal Asel demekmiş Kuranda😍 Nasıl güzel bi anlam valla vazgeçemedim Asel isminden 😍 Adlarıyla yaşasınlar inşaAllah 👐💜