humeyra-du Kızlar şeker yüklemesi yaptırmadım henüz,doktorum takip et önce ölç kendin dedi,sizler kaç saat aralıklarla ve hangi saatlerde ölçtünüz,değerleriniz neydi🐣
Yaagmurr humeyra-du canım yemeğe başlamadan 10 dakika önce açlık yemek yedikten 1 saat sonra tokluk ölçülüyor eğer doktorun 2. saati istiyorsa yemekten 2 saat sonra tokluk ölçersin açlık sınır 90 tokluk 1. Saat 140 Saat 120 geçmemesi gerekiyor
archmom humeyra-du sabah kalkınca aç karnına , 2. Yi kahvaltıya ilk oturup basladıgın andan 1 saat geçince , 3. Yü öğle yemeği yemeye basladıgım andan 1 saat sonra ve sonuncuyuda aksam yemeğinden 1 saat sonra . Açlık sekerin 70-90 arası vw diğer 1 saat sonrası degerlerin 140 ın altında olmalı 🥰🙏🏻
humeyra-du Yaagmurr ben 2saat arayla ölçtüm bilmiyordum 1saat arayla olması gerektiğini açlık 78 -80 tokluk 87 -90 civarı hep
humeyra-du Yaagmurr saatleri önemli mi mesela kahvaltıyı geç yapsam sorun oluyor mu sabah öğle akşam diye mi bakmam gerekiyor
T_M Şeker yüklemesi için geç kaldım illa yaptırmak gerekiyormu ben açlık ve tokluk şekerime baktırsam olmuyormu
archmom humeyra-du bende de sınırda seker çıktı . Endokrine gittim ve endokrin doktorunun ve diyabet hemsiresinin bana verdikleri program bu canım . Çok şükür 7 gün ölçüm çıktım degerlerim çok iyiydi ve gebeliğe baglı diyabet teşhisinden vazgeçtiler 🙏🏻 Darısı basına ❤️