35duygu34 Busra0710 ben turşu çok yedim ve 16+3 olmama ragmen hala kusmam var canım tatlı yemıyorum hıc canım cekmıyoo 🥰
Busra0710 35duygu34 ay ben karışık ya, deli gibi tatlı yiyorum. Şeker çıkmasından korkuyorum, o denli tatlı yiyorum. Pasta, sütlü şekerli tatlı, çikolata, kek ne var ne yok yiyorum. Limonu da tuzlayıp yedim ama baya ilk zamanlar
archmom 35duygu34 ben deliler gibi kız istedim en basından beri . Hatta erkek bebek rüyaları görüp üzülerek uyandım . O da evlat evet ama kalbimden geçen hep kızdı . Şükürler olsun kızmıs . O kadar keyifle içime sine sine alışveriş yapıyorum ki anlatamam . Onunla kız kıza yapacagımız gezilerin hayalini kuruyorum. Kucaklarımıza sağlıkla alalım insallah 🙏🏻🥰
35duygu34 Busra0710 aaaa benım hıc öyle olmamıstı😂😂 tatlı yeme dedı doktorum maden suyu ıc dedı onada limon sıkıp tuz ekliyorum 😂😂
hirahamza65 35duygu34 benim bebegimde kız ve ilk gebeliğim bende çok merak ediyorum 30+1 olduk bakalim sağlıkla kucagimiza alalım yavrularımızı 🤗
35duygu34 Gdizmen 11+4 te kıza benzıyor dedı 15 haftalıkken kesin kız dedı geenelde kızlar gec gösterır 🤭
Haner Hafta da kuz tahmini oldu. 15. Hafta 5 günlük kesin kız dedi doktorumuz hatta kesin mi dedim evet kesin dedi 🥰 değişen olabilir diyorlar 🤦♀️ ama doktorum gördüm kesin dedi
Busra0710 35duygu34 maden suyu bende içmek istiyorum, ama sade olmasından dolayı zor içiyorum. Limon sıkınca güzel oluyor mu tadı☺️☺️
35duygu34 Busra0710 evet valla bana cok guzel gelıyo çörçıl yapıyorum türk usulü😂 limon tuz uzerıne sade soda😂🤭
ikibalannesii 35duygu34 11aylık bi balkızım var evlat ayırdımı tabiki yapılmaz ama kız annesi olmak gerçekten çok başka ben şeymayı hayatımın merkezine koydum eşim ikinci planda kaldı diyebilirim 😂🥰şuanda 9+5 haftalık hamileyim gönlümden geçen erkek olması onunda tadını almak istiyorum ama tabiki sağlıklı olduktan sonra bi prensesim daha olsa hiç farketmez benim bi ablam var kendisi ikinci annem gibi 🥰🥰
misa6 35duygu34 bende 11+2 de ikili test esnasında ultrasonda ögrendim ama kesin değil dedi sürekli, sonra 15. haftamda artık kesin olduğunu öğrendik. allah evlatlarımıza sağlık versin 💕🌸👼🏼