MehZey 28 gün önce doğum yaptım ne zaman spiral taktira bilirim? adetli gitmem şart mı? Acılı bı işlem mi?
MehZey Zynp63 Uerdem didemblr Teşekkür ederim lohusayim şuan hemen sonrasında tedbirini almak istiyorum
Asya1209 Canim doğumdan kırk gün sonra gidiliyo.kendini kasmazsan çok kolay bı işlem.daha önce taktirirsan kayar .rahim toparlanicak.oyle takılacak.yani kırk gün sonra adetinin 3. Günü falan
2prensannesl MehZey ben adetsiz iken takıldım nasıl taktığını hissetmedim bile ama takıldığım gün adet sancısı gibi ağrım oldu gün boyu koruması gayet iyidi bir kaç ay sonra kaydı ağrıdan ölüyorum sandım çıkarmak zorunda kaldım doğum sonrası değildi takıldığım zaman
MehZey 14kader insaAllah öyle yaparım da kayanlar varmış daha da çocuk planı yapmıyorum en azından biraz unutup hazırım diyene kadar ya kayarsa diye çok korkuyorum 🤦🏻♀️
2prensannesl MehZey valla nasıl oldu bilmiyorum netten çok araştırdım kayinca kanama felan oluyormuş bende hiç öyle birșey olmadı ama çok çektirdi karın ve sırt ağrısı yerimden canlanamiyordum resmen
MehZey 2prensannesl bende düşünüyorum da ama korkuyorum işte kayar da tekrar gebe kalırım filan sezeryanliyim ve bebek bakmak ciddi bi sorumluluk istiyor en az bı dört yıl istemiyorum tabi Allah’ın işidir olsa da baş göz üstüne ama böyle iyi bir korunma yolu istiyorum
2prensannesl MehZey ben karaciğer ameliyatı oldum doktorum en iyi şekilde konunman lazım dedi ve spirali önerdi özel hastanede takıldım koruması felan gayet iyidi adet düzensizligi yaşardım spiral takılınca adetlerimde düzelmisti