Hellolo Kızlar dün ayrıntılı çektirdim bebeğim başı yukarda ayaklar aşağıda hareketli bir bebek birde tekmeledikçe canımı yakıyor çok idrar torbama mı denk geliyor ne bir sızı giriyor anlık anlatamam 😁 ne zaman döner bebekler sizde de oluyor mu böyle
Tugceonur Hellolo doğum anına kadar değişebiliyor biz her hafta gittiğimizde ayrı bir pozisyonda görüyoruz 33+2 🌸
[silindi] Gamzeakd 27 haftalığım benim geliyor oğlum aşağıya bir tekme atıyor soluğu wcde alıyorum 🙈🙈
Gamzeakd [silindi] sizin yine 27 haftalık maşallah biz daha 18 olucaz hayırdır yani 😂😂 minicik ayağınla mı artık nerenle niye vuruyosun aşağı çocuğum diyesim geliyo 😂
Gamzeakd [silindi] zaten ultrasona giriyorum doktor çok zor ölçüyo ensesini falan yerinde hiç durmuyo 🙈 doktor bile artık isyan etti dur birqz ne olur dedi geçen gittiğimde 😂 doğunca bizi bitirecek sanırım . Oğlum çok usluydu bu biraaz cadı sanırım 🥰😂
Hellolo [silindi] valla öyle gözüküyor kıpır kıpır şimşirden çoğu az hissediyorum filan diyor ben ooo ☺️
cmllmc Alışma süreçleri canım bunlar 30lu haftalarda wcden ayrılmam ne mümkün😂 her tekmesi sarsıyor ama herşeyiyle harika bir duygu ❤️