Cmrcmr 21+1 haftalık hamileyim midemde çok değişik bir yanma var 5 dk bir boğazıma doğru çıkan kramp gibi acı su gibi adlandıramıyorum bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim 😭
Busraksu Cmrcmr Haftadan beri yaşıyorum valla 29+4 oldum şuan bile oyleyimm 😓😓 rennie duo şurup kullanıyorum , maden suyu içiyorum veya sakız çiğnemekde iyi geliyor yada yoğurt yiyorum 😣
eaktr Cmrcmr yaklaşık 15 dk dır benimde yanıyor midem😢 genelde tatlı yedikten sonra daha çok artıyor. 3 yudum soğuk süt içinde iyi geliyor ama. Deneyin iyi gelebilir belki size de🙃
Busraksu Aslisila aaa bilmiyordum teşekkür ederim 🌸 ama nedense ben midem yandığında falan özellikle son 1 haftadır içtiğim suyu bile hazmedemedigimden sakız çiğneyince rahatlıyormus gibi hissediyorum 😳
Cmrcmr @Busraksu bu yanmalardan snra doktoruma gidemediğim için ilaç isteyemedim birde ben tüp mideliyim korktum iyi bari yalnız değilmişim çok teşekkür ederim 🤗
Aslisila Busraksu daha çok baz içerikli şeyler tüketmenizi tavsiye ederim ara ara sık sık mide suyunu alacak kuru form tarzı bisküviler ve süt ama laktozsuz alın ki gaz da rahatsız etmesin 😘
Syss326 Oyacool karbonatlı şu kesin çözüm fakat gebelikde öneriyorlar mi bilmiyorum . Mide yanmasına birebir . Ve içinden sonra 30 sn ye içerisinde yanma geciyor
Oyacool Syss326 benim doktorum önerdi canım kendiside benim gibi ilaç kullanmayı pek sevmiyor ve doğal sağlıklı yaşama biraz takıntılı . Bende ilaç kullanmam normal hayatımda da gebelikte bu sorunum olunca karbonat ve suyu önerdi doktorum. Çok işe yaradı .
Cmrcmr Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için güzel anneler 😘❣️ İnşaallah son haftalara kadar devam etmez bu durum 🤨