MinikKalbimmmm Merhaba anneler ve anne adayları 💛 travel sistem bebek arabası önerilerinizi alabilir miyim ve nereden aldığınız konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler 🥰
ssnnmmm MinikKalbimmmm yoyko spin 360 egg aldım hepsiburadadan daha kullanmadık ama ablamın bebeğiyle deneme yaptık hiç sarsılmıyor bebek
gulsenmstf MinikKalbimmmm hepsı buradadan yoyko aldım 1300 e gayet guzel begendm pusetı hem oto koltugu hem de puset😇
MS92 MinikKalbimmmm Ben bugün uzun saatler araştırdım ve Yoyko Luxury Travel Sistem aldım. Hepsi buradadan aldım. Yorumları iyiydi. Fiyatta gayet uygun.
Burcuckmk MinikKalbimmmm ben sunny baby vista aldim hafif ve sağlam olması dikkatimi çekti bide fiyati cogu markaya gore uygundu
MinikKalbimmmm MS92 gulsenmstf ssnnmmm çok teşekkür ederim sanırım Yoyko almış herkes🙈 bi arkadaşımda Yoyko kullanıyor bi araştırayım teşekkürler tekrardan💛
Merve599 MS92 memnun musunuz peki benimde aklımda o var fakat tekerlekleri çukurlar da sorun oluyor demişler kimi yorumlarda görmediğim içinde kararsız kaldım
MS92 Merve599 Henüz kullanmadım bebeğim doğmadığı için 😊 Ama yorumlar çok iyi, sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
Momcans MinikKalbimmmm ben chocco duo love up aldim , henuz hamileyim kullanmadim ama memnun kalacagim gibi de duruyor manevrasi kullanisi rahat katlandiginda kucuk oluyor ve bagaja cok rahat sigiyor 🙏
Flower3 Joie chorome ebebek indirimleri olunca aldım 1400 , hem çift yönlü kullanılıyor hem kolay toplanıp taşınıyor ben çok beğendim 🤩
Dilarayilmaz MinikKalbimmmm ben trendyoldan aldim 750tl ye. Travel sistem cok kaliteli ve cok iyi ve yanında bebek bakım cantasida veriyorlar tavsiye ederim 🙏
Gizemlimmio MinikKalbimmmm Bagi Easyfold aldık biz e-bebekten. Travel sistem ama çok hafif ve sürüşünden çok memnun kaldık. Mamas papas muadili diye geçiyor zaten sadece fiyatı o kadar uçuk değil. Eğer bütçeniz için uygunsa benim tavsiyemdir kesinlikle 😊
Gizemlimmio Bengudursun Geçen e bebek indirimde 2500e kadar düşmüştü aslında. Ben de Aralık indiriminden 2600e almıştım
Kimkibu MinikKalbimmmm kraft energy aldık baktık içimize sindi yorumlarıda güzeldi.. ağır degil araba tek basınıza tek kolla herseyi halledebilirsiniz puseti araba koltuguda oluyor ve cok yer kaplamıyor.. kullanmadık tani daha ama içime sindi şimdilik
SenaUysal Ben baby plus canyon düşünüyorum. Çevremde kullananlar memnun, yorumları da güzel. Kendimde ebebekte denedim sürüşü hoşuma gitti. Normal fiyatı 1300 belki indirime falan girer daha uyguna bile alınabilir.