Sareveannesi 37 +6 yım ben kizlar 2.ci çocuğum nasılsınız hazırlıklar bitti mi şikayetleriniz neler ? Son zamanlar geçmiyor di mi🤭
Seyda1126 Sareveannesi 36+6 yım bende gerçekten geçmiyor bide bizde şeker sorunu çıktı tatlı tuzlu hiç bişey yiyemıyoruz diyet uyguluyoruz hiçten geçmiyor 😔 Allah herkese kolaylık versin 🤲😊
Sineemm Sareveannesi 39+1im doktor ayın 26sina kadar dogurmazsan gelirsin kontrole demişti 😅 doğmuyor bizim kız ikinci kızım benimde sağlıkla bı gelse ❤️
Sareveannesi Busra08 bende de yok cnm doktorum merdiven in cik dedi bide squat yapıyorum günde 10kere bunları yapınca agri giriyo 😂 sancı çıkmıyor nst de cuma.kontrolum.var bakalım bu sefer ne diyecek 🤭
Sareveannesi Sineemm ilki kendi sancinizla mi geldi oğlum 40+1 suni ile doğurdum ben 🤭 sağlıkla gelsin❤️
Sareveannesi kitty_zge ilk galiba kucağına alınca herşey unutuluyor çünkü anne olmak herşeyi unutup 10kaplan gücünde olmak yavrusuna en iyi şekilde bakmak demek inan ki cnmm 🥰🤰🤰
06uysal kitty_zge sizinle aynıyız 😊 ben marta kalmaz die düşünüyorum ama Allah bilir tabi. Hayırlı ve kolay doğumlar olsun
Sineemm Sareveannesi evet kendi sancimla geldi 41+5 pazar gecesiydi gelmemiş olsaydı pazartesi banada suni vereceklerdi 😂
06uysal Sareveannesi an itibariyle 38+1 oldu. Gündüzleri bişey yok ama geceleri ufak ufak sancılar oluyor. Bebişim galiba yerine sığmıyor artık her fırsatta vuruyor itiyor sınırları zorluyor 😀 hayırlısıyla gelir inşallah hepside
Cemrenin_annesi80 Sareveannesi 37+2deyim çok korkuorum her an gelicek die ayaklarım ellerim her yerim şişdi
AyGC Sareveannesi 36+3 olduk ama şu an hiçbir şey yok. Zaten nasıl olur bilmiyorum ilk gebeliğim benim, sancı gelirse nasıl anlarım onu da bilmiyorum. Anca suyum gelirse anlarım gibi 😁