Burdaki bütün doğum hikayelerini gece yatmadan önce okurdum ve dün akşam bende meleğimi kucağıma aldım 😊
Pazartesi günü kontrole gidicektim doğum yaklaşmıştı adete göre 40+1 di ama geç döllenme 2 haftaya yakın geriden geliyordu bebeğim.Muayeneye girdim ve doktor bebeğin suyu azaldığını plesantanında yavaştan yaşlandığını söyledi boynuna da kordonu dolanmış bekleyip tehlikeye atmayalım akşam sezaryene alalım dedi tabi ben şok oldum.Neyse hemen testlerimi verdim 2 saat sonra sonuçlar çıkıcak eve git hazırlanıp gel dediler eve geldim güzelce duşumu aldım herşeyimiz hazırdı zaten.
Sonra hastanenin yolunu tuttuk işlemleri hallettik derken saat akşam 6 yı geçiyordu odaya yatışım yapıldı.Nst bağladılar bi yarım saatte o zaman yattım ve artık beklenen an gelmişti 19:15 gibi beni ameliyathaneye götürdüler iğneden korkan ben o kadar sakindim ki sadece korku vardı.Anneme el salladım o ağladı ben ağladım eşimde başımda kapıya kadar geldi vedalaştık.İçeri alıp beni güzelce sakinleştirdiler hemen belden iğnem yapıldı sıcaklığı anında geldi,iğneden korkulacak bir şey yokmuş bu arada hissedilmiyo bile 😊
15 dakika kadar doktorumu bekledik benim o ara tansiyonum düştü üst kısmımı da biraz heyecandan hissetmemeye titremeye başladım derken hemen doktorumu aradılar geldi.Selam verip ağlama neden ağlıyosun kızın geliyo bak dedikten 2 dakika sonra kızımın ağlama seslerini duydum bu duygu anlatılmaz yaşanır 😍 Kızımı temizleyip bana gösterdiler o kadar minikti o kadar güzeldi ki.Sonra onu odaya götürüp beni diktiler hiçbir şey hissetmiyosunuz sadece dokunduklarını hissediyosunuz ama sıfır acı.Benimle de yaklaşık 20 dakika uğraştıktan sonra çıkardılar ve ameliyathane kapısında eşimi gördüm o an çok ağladım beni beklemişti o da benimle beraber ağladı çok şükür rabbime dedim.Odamıza geçtik şükür sorunsuz bi gece geçirdik uyuşmam hafiften geçmeye yakın gazımı çıkardım hemde bayağı bi çıkardım yatarken maşallah 😁 Sizlere tavsiyem bol bol yürüyün yürüdükce o ağrıyı atıyosunuz çok iyi geliyo akşam 8 de ameliyattan çıktım bugün öğlen 1 de evimizdeydik çok şükür.
Rabbim isteyen herkese en güzel şekilde en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah kızlar bizim hikayemizde böylee ☺️