Zehrayrr eaktr canım bende kullanıyorum yatmadan önce 2 tane içiyordum kusmuyırdum ama şu 3 4 gündür işe yaramıyor içtiğim anda kusmaya başlıyorum daha şiddetlendi bebek büyüdükçe artıyor 🥺inşallah çabuk biter
eaktr Zehrayrr ben 13 haftalığım çok çok azaldı, yemek yapamıyordum şuan mutfağa girebiliyorum. Ama mide yanmalarım başladı 😓😓😓
Zehrayrr Btlgnl ayy canımm yaa Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok üzüldüm ben 1,5 aydır böyleyim dayanamıyorum sen 8 ay dayanmışsın maşallah inşallah hayırlı evlat olur bşe avazda doğurursun bebişini 🥰
Zehrayrr HayatdevamEdiyor ahh canımm çok iyi anlıyorum seni inşallah 3 aydan sonra geçer de hamileliğin tadını çıkartırız 🥰
eaktr Emynr merhaba, ben her akşam saat 8 den sonra 2 adet içiyorum. Prospektüsünde de 2 adet şeklinde kullanımı yazıyor, b grubu bi ilaç olduğu için 4 adete kadar çıkarılabiliyormuş. Benim bulantımı kestiği için 2 adet yeterli oldu. 🙏🏻
cnskmc kızlar ben 17.haftamdayım 6.haftamdan beri mide bulantılarım ve kusmam devam ediyor prilam dr sayesinde canımın cektigi seyleri yiyip içiyorum gecen hafta iki gün içmedim kendimi denemek istedim ama meğer prilam beni ayakta tutuyomus bakalım ne zamana kadar içmeye devam edecegız. dayanamayan hanımlar prilam dr denesin mutlaka
Senemolcay Zehrayrr bana en kötü zamanınız ne zaman deseler hamileliğim 4 ayı🤢 gerçekten hiçbişey yiyemiyordum yediklerimi çıkıyordum bulantı zaten çok kötü bir şey kokudan evinden eşinden tiksiniyon hayattan soğumuştum😔ama şuan 5 aylığız çok şükür ne bulantı ne kusma nede tiksinme geçiyo cnm inşallah bian önce atlatırsın
Zehrayrr Senemolcayayy inşallah o kadar uzun sürmez canım biran önce biter inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah 🥰❣️🤲🏻
bebiveannesi 12+6 haftalık hamileyim su bile içemiyorum vallahi her şey kokuyor ne yesem çıkıyor canımda bir şey istemiyor. Prilam bile etki etmiyor gibi hissediyorum daha bi çözüm bulamadım bulantılarıma allah yardımcımız olsun inşallah geçer hepimizin bulantısı.