HazelBaskal 20+3 gunluk hamileyim az once ayagmn altindan hali kaydi ve dustum yan tarafima oncesnde tekme atiyordu dustugumden beri hic atmadi kontrol ettm kanama fln yok ama cok panikledim bir sey olmamistir demi 😭
Prensinannesi HazelBaskal canim bu tarz dusmelerde veya ufak kazalari onemsemek lazim bebek esinden ayrilabiliyormus ondan riske atma eger hala haraket etmediyse doktora gidip gorun derim
atesinannesi HazelBaskal canım cikolata ye uzan eger tekme atmazsan en yakın hastaneye git gozunu korkutmak gibi olbasin ama alttan muanne edecek haberin olsun
Ftmam Biyerde okumuştum anneye zarar vermeyen hiç birşey bebeğede zarar vermez diye bir şey olmamıştır Allahın izniyle içini ferah tut
HazelBaskal Ftmam olmamistir demi 🙁 bende bir sey yok agrim da yok elim karnimda bekliyorum vursun diye😖insaallah bir sey olmamistir😟🙏
Mine HazelBaskal canım şekerli bi şeyler ye çikolata falan sol yanına yatıp bekle inşallah bi şey olmamıştır 🙏🏻
Ftmam Olmamıştır olmamıştır inşallah için rahat etmezse yinede doktoruna bi sor konuş canım ama bence olmamıştır biz çok takılıyoruz doğal olarak senin içine dert olucak biliyorum o yüzden doktoruna sor
NaimeYilmaz Olmusmu olmamısmı bısey dıyıp tanıltmıyım senı yerınde olsam ılk ısım doktora gıtmek olurdu
humaninannesi61 Ne kadar oldu atmayalı canım ? Ben korkardım öyle şiddetli düşmeye. Acile gitme imkanın varsa bi git derim😑
HazelBaskal Ohh sukur kizlar simdi vurdu az daha vurmasa gidiyordum hastaneye attigm her adima dikkat ederim artik cok korktum😖Allahim korusun esirgesin yavrularimizi suphesi bile cok kotuydu😕