ikiponcik_annesi Ayse_63 4 cm açılman olduysa sancında başlamıştır senin acı eşiğin yüksek olabilir cnm tehlikeye atma yarın git bencede
yasmnydn Ayse_63 ben bugün oldum 36+5te ve inanılmaz bir sancı başladı muayene sonrası şuan hala devam ediyor ara ara 2cm açıklıkta vardı . Perşembe de doğum başlatacaktı suni ile ama gerek kalmıcak gibi hiç kesilmiyor sancılar nişanımda geldi
Ayse_63 Arass__ hayır kabul etmedim yatmadım eve eldim çünkü hazır değildimen azından evde biraz sakinlerim kolay ilerler belki diye düşündüm ama korkuyorum gelir mi hemenn
Arass__ Ayse_63 hemen gelmez ama acılman cabuk ilerliyede bilir. Bence risk alma ve git. Nasıl bıraktılarki seni 4 cm acıklıkla 😱. Benim 2 cm le başlamıştı 4 saat icinde dogum başlamıştı cabuk acıldı
Ayse_63 Arass__ benim her seyy normal çıktı nst de sanci da yokrtu cati muayene sonucu sancin varmis senin dedi yani hazirlilsiz gittim acikcasi bide sancim olmayinca suni verip ilerletirer diye korkuyorum
Ayse_63 ikiponcik_annesi ama muayene olana kadar bn hic hissetmedim her zamanki gibi ağrılarım oluyordu sürekli de değildi suni şancı da istemiyorum
ikiponcik_annesi Ayse_63 bi sıkıntı olmasında evde sancıyı çekmek daha iyi tabi ama ya anlamazsan işte
Ayse_63 ikiponcik_annesi anlarsın diyor doktorum da yani bende ondan korkuyorum açıkçası .ama nişan da gelmesi lazim degi mi
ikiponcik_annesi Ayse_63 valla ben normal doğuramadım o süreci bilemem canım ama herkesinkide aynı ilerlemiyoki inşallah sağlıcakla alırsin bebişini kucağına 🙏
Duygusuz Ayse_63 2 haftada nerdeyse 3 kez catı muayenesi oldum ama 1-2 cm den ileri girmedi acılma sancı hiç bişey yok de um haftaya sezeryana alacak büyük ihtimal
Ayse_63 ikiponcik_annesi amin canım insallahh hepimizin öyle olsun sağlıkla olsun da gerisi olur.gider