Devran21 Kızlar 13 haftalık hamileyim kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum artık yürümekte bile zorluk çekiyorum sizde de var mı bu durumu yaşayan oturamıyorum ne yapmalıyım sizce
Efsane01 Devran21 bende de yeni başladı malesef 23+2 haftalık olduk doktoruma sordum kalsiyum eksikliğindendir bol bol süt yoğurt türü şeyler tüket dedi
Ezgica Ahh bende 23. Haftamdayim yeni yeni hafifledi o ağrım. Ama yürümekte oturdugum yattigim yerden kalkmakta zorlaniyordum. Magnezyum verdi dr um etkisi oldumu bilmiyorum ictikten sonra çok azalmadı ama yürüyüş yapmaya basladim hafifledi
Dorukunannesifatma Ovalatırsanız rahatlıyorsunuz baya tavsıye ederım Doğumdan sonra agrımıyor ama merak etmeyın 😁
Ezgica Yürüyüş dediğim de evin içinde yavaş yavaş ileri geri okadar zaten yürütmuyo o ağrı bilirim. Ne hikmetsede gündüz degil aksamlari basliyodu
Sedanurcivan Hangi doktora gidilir acaba bunun için en azından yapabilcegmz bişey vardır diye umut edıyorum. Birde hamilelik durumuna özel bi rahatsızlıkmı bu şimdiye kadar hiç yoktu bende 12.haftamdaym 1 aydır cekıyorum agrısını