Beyziikoo İnstagramda birkaç site buldum fiyatları çok geldi sizler nerede ne kadara yaptırdınız? Kaç parça ürünleriniz? Görsel atma imkanınız olursa bakarım, teşekkürler🤗
yelizyeliz Beyziikoo canım gözün kapalı yildizmakromee sayfasına bak instagramdan. Ben şuan daha hastanedeyim yeni doğum yaptım. Kapı süsüme ve hediyeliklerime herkes bayıldı. Sayfa sahibide ilgili birisi bütün yapım aşamalarını falan atıyo sana yaparken içine sinsin diye. Fiyatlarıda diğer sayfalara göre gayet uygun. Ben baya araştırdım hemde yeni olduğu için bi bak bence
gizemtscgl34 ![Beyziikoo İnstagram sayfasının adı @bianneatolyesi . 5 parça ahşap anı küpü (90tl) ve bir ahşaptan gökkuşağı (30 TL )🌈 istemiştim kargo onlardan 120 TL ye yaptırdım.10 şubata kadar kampanyaları vardı. Bir anne emeği olması ve kullandığı ürün boyalar vs güven açısından tercihim olmuştu birçok sayfaya göre. Fiyat konusunda sorun belki Şubat sonuna kadar devam eder kampanya. Resim yüklemeyi beceremedim ama İnstagram sayfasından bakabilirsiniz. Sevgilerle. ♥️
Srpl07 Magnet türkiye diye bir sayfa var instagramda ben ordan aldım ☺️ Şuan resim atamıyorum hava çok soğuk diğer odaya gidemicem ama güzeldi resimlerdeki gibi geldi
yunusemreninannesii yelizyeliz ben baktım sizin söylediğiniz isteyede çok az ürün paylaşmış pek çeşitler yok örnek için ya
Beyziikoo gizemtscgl34 Çok ama çok teşekkür ederim tam istediğim gibi cevaplamışsınız allah razı olsun bakıcam 😍😍😍😍