Yeppudaa Seseff ilk kızımda iki gün ara ara hissediyor dum . Doktora gittiğimde sancılarım nstde çıkmıyordu . Doktordan eve geldikten sonra o gece başladı sancılar ertesi gün öğlen doğum yaptım 🥰🌺
mercimeginanne Seseff nasıl oluyor yalancı sancı şuan 35+0 ım bugün ilk kez karın etrafımda ağrı var arada bir de alt tarafta bi sızı gibi bişey oluyor. Yalancı sancı böyle mi oluyor yoksa bnm başka bir sıkıntım mı var 🤦🏻♀️
Buketg13 Seseff iki gün önce başladı dün çok fena oldu acile gittim bebek çok aşağı inmiş ki daha doğuma iki hafta var ebe kendini itiyor dedi baskı yapıyor dedi ilaç sıktılar rahatım şükür şimdi iki hafta sonra doğumum var inşallah
Seseff Lina998820 Yaa 🤨 yavaş yavaş mı artıyor yoksa hep aynı şiddette mi oluyor benim gün geçtikçe ağrılarım kendini artırıyor sanki
Yeppudaa Seseff 42 ye girecektim az kalsın .doktorum dogurmasan Çarşamba suni vereceğim demişti hatırliyorum 🥰 ve ben öğün eve geldikten sonra 12 gibi şiddetli sancılarım oldu hemen apar topar hastaneye gittim acilmam 3cm direk yatış oldu
Seseff mercimeginanne kasılma oluyor kasılmayla birlikte hafif bir ağrı sanki karnınız aşağı çekiliyormuş gibi oluyor kasıklarınıza doğru
Arass__ mercimeginanne bende 35+1 olucam bu geceden sonra aynı gündeyiz canım. Benimde bugun kasıkta uzanıp kalktıgımda bir agrı oluşuyor hassasiyet gibi 🤷🏻♀️ öyle sancılı degil ama yürümek işkence gibi uzanmak istiyorum sürekli. Sende varmı böyle bişey
Kubra64 Benim ilk yalancı sancım daha 38+1 de başladı yani 2 gün önce şu an 38+3 deyiz bekliyoruz bakalım. Daha tam kanala girmemiş kafası fakat 2 cm açılma var dedi doktor dün.
mercimeginanne Seseff teşekkür ederim bilgi verdiğin için galiba buna benzer birşey 🙈 yarın doktoruma anlatmaya çalışıyım becerebildiğim kadarıyla 😂😂
Seseff mercimeginanne ben doktorumu bilgilendirdim ne olur ne olmaz muayneye gel dedi nstde ufak önemsiz görünüyordu kasılmalar muhtemelen seninkide öyledir ama ihmal etme doktorunla görüş 😇
Nurov Ben 40. Haftamdayım geçen hafta öldüm sancıdan ama sıklaşmadığından doktora gitmedim bu haftada gayet rahatım
mercimeginanne Seseff yarın kontrol günümüz o yüzden bekledim bugün 🙈 sağol cnm hayırlısıyla sağlıkla al kucağına miniğini 💕