Bestbendis İkiz bebeklere hamileler ikili tarama yaptıran varmı? Pek bi güvenilirliği yokmuş doğrumu ?
Mrtmn Bestbendis ben varım doktorum tavsiye etti yaptırdım canım risk çıkmadı çok şükür ama tabi bu garanti bi test değil
Oykum_06ankara Bestbendis ben yaptırdım canım görünür de bisi gormedim ense kalinlıklari iyi desi doktor ama benden kan almadilar normalde kan alıp sonucunu söylüyolarmis ikiz olduğu icin kan almamislar yanilma payi var diye
Mrb002 Bestbendis bende ense kalinligi ile burun kemigine baktirdim sadece kan vermedim detayli ultrason yeterli diye dusunuyorum ikili tarama net sonuc veren bi test degil hele ikizlerde hic degil 😁
Bestbendis Mrtmn evet benim doktorumda öyle söyledi kararsızım bende yaptırıp yaptırmamak konusunda ama merakta ediyorum
Bestbendis Oykum_06ankara bende 1.buçuk hafta sonra gideceğim kan alınmasını istemesem mi bende acaba ☹️ Kötü bişey çıkarsa üzülürüm
Oykum_06ankara Bestbendis onlar ztn almaz heralde ikizlerde kan almiyolarmis bnm doktorum oyle dedi canm
mmavi Ben hem ikili tarama ve ayrintili yaptirdim. ikizlerde yanilma payi diyorlar ama ben oranda olsa bilmek istedim. Sorun cikmadi cok sukur🙏🏻
mmavi Bestbendis cikmaz insallah gonlunuzu ferah tutun🙏🏻 ikili taramada kan veriliyor onun sonucuna gore bilgi geliyor. burun kemigi ense kalinligina ilk bakildi ve kan verdim. Sonradanda ayrintili😊
Bestbendis mmavi ay inşallah Allah’ın izniyle bi sıkıntımız olmaz kaç haftalıksınız şuan cinsiyetleri belli mi 🥰
esraaa18 Bestbendis cnm bn yaptırdım sadece usg ile baktılar kan vermedim ikiz gebeliklerde ikili üçlü dörtlü taramadan sadece ikili tarama yapılıyor ve kan alınmıyor diye soyledi dr um