Raca Sevgili anneler 1 hafta sonra doğum yapacağım. Ya tamamen bayiltacaklar ya da belden uyuşturma ile doğum yapacağım doktorum bana bıraktı tercihi, ne yapmayalım sizce hangisi daha iyi olur, tecrübesi olanlar yardımcı olabilir misiniz?😊
BabyAys Raca ben belden uyusturmali oldum spinal, bence boylesi daha iyi hic bi sorun yasamadim ve bebegini o an goruyosun felan o an cok guzel oluyo.
Busbushatun Raca ben belden oldum canımm bebek dostu uygulama oldugu ıcın tercıh ettım bıdee genel anestezı bana daha zor gelıyor daha once baska bı amelıyt ıcın olmustum kendıme gelmem uzun surdu ama bebegı bana verdıkten snrasını hatırlamıyorum odadan cıkarken uyandıgımı hatırlıuprm farklı bsey daha yapılmıstı ama ısmını bılmıyorö canm oyle tercıh et dıkıldıgı zaman kendımde olmak ıstemıyordum gerılırım dıye:)
Beyzan Raca bebeğinin çıkış anını görmek onunla hemen temas etmek doğduğu andan itibaren ondan gözünü ayırmamak odaya gelir gelmez emzirmek muhteşem bir şey. Genel anestezide bunlsr olmuyor ve emzirme süresi uzuyor. Ben belden aşağı uyusarak oldum çok memnun kaldım genel anestezide bir de ayıkma sorunu oluyor
nurum16 Raca bende cuma sezaryen olacağım ama tamamen bayıltma yaptıracağım cesaret edemiyorum diğerine 😂
mavsnz38_ Beyzan belden uyuşturarak ağrısı oluyor mu iğnenin bide doğum kaç dakika sürüyor Hiç hissetmediniz mi o kadar işlemi
oglumgeliyyor2 Bende ilk çocuğumda belden oldum hiçbir sorun olmadı nasipse yine öyle olmak istiyorum tamamen uyumak sanki daha korkutucu gibi 🙄
Busravealp Raca belden uyuşturmalı daha konforlu bir doğum emin olabilirsin. Ben de 14 gün önce belden uyuşturmalı doğum yaptım hiç pişman değilim ☺️☺️
mavsnz38_ Busravealp iğneyi kaç kere vuruyorlar ve ağrıyor mu ? Doğumunuz kaç dakika da gerçekleşti hissettiniz mi
Gizem_lina05 Raca spinal yaptır canım cok rahat oluyor ben cok rahat olmuştum asla kotkma endişe etme hiç bişey hissetmiceksin ucunda bebişe kavuşmak var zaten🌺😍
Beyzan mavsnz38_ iğne acısı öyle aman aman bir acı değil sorun olmadı hiç. Yapılan işlemi hissetmedim sadece bir iki çekiştirmre hissettim ama acı yoktu. Sanırım Ameliyathane ye inisimiz ve odaya çıkmamız yarım saat sürmüştür. İğne sonrası hemen başlıyorlar 10 dk sonra bebek çıkıyor hemen hemen. Sonra işte dikiş filan derken çabucak bitiyor işlemler
mmek_2014 İkisini de tecrübe etmiş biri olarak kesinlikle spinali tavsiye ederim. Hem daha agrısız hemde bebegin ilk anlarını görme şansınız oluyor
June Spinal anestezi sonrasında günlerce korkunç baş ağrıları yapıyor diyorlar. Spinal olanlar tecrübelerini yazabilir mi? Muhtemelen ben de sezaryen olacağım bebek gebelik şekeri yüzünden kilolu ilerliyo dedi doktorum 😑😑😑
asiltosumm35 June hayir canim kesinliklr kisiden kisiye degisiyor ben burda okuduklarimla cantami nescafeylr bitter cikolatayla doldurdum. Ama inan ne bas agrisi ne bel agrisi yasadim cabuk yurudum tuvalete girdim. İnan psikoloji cok onemlo ve herkrste farkli oluyor belki de sende benim gibi hic bir sorun yasamican
asiltosumm35 Raca 2 ay once istege bagli sezeryan oldum canim cok arada kalmistim bende ama genel aneztezinin sonrasi zaten cok sancili bir surec arastir sende. Ama kotu bir süreç olmasa da tam bayilma. Oyle ozel ki bebegini gormen koklamam opmen inan bana hicbir zanan unutulmucak birse ve korkulcak hicbirsey yok cok gururlu bir an. Kesinlikle genel olma derim
June asiltosumm35 Ya inşallah 🙏 İnşallah o kadar çok takıldım ki buna, burda kimi okusam baş ağrısı dikişten beter yok şöyle geçmiyo haftalar sürüyo diyen bile oldu. Doktor da genel anestezi tavsiye etmiyorum diyo spinal yapıyorum diyo arada kalmıştım resmen
asiltosumm35 June yok yok canim hatta girip okuma bile yani. Cunku gercekyem oyle olmuyor evet cok zorlanan var ama neden onlardan olasin ki belki benim gibi olcaksin 🥰 ki ben hastaneden evime kendim ciktim asansorsuz 5 kat. Ve eve çıktığim gunden beri evde dolastim bebegimi kesinlikle ben giydirdim altini aldim. Allahima cok sukur insalah seninde boyle bir surecin olur 🙏