Bussratozaan Kızlar selam çok şükür 12. Haftamıza girdik ama bugun biraz temizlik yaptım sil süpür falan yoruldum da haliyle, sonrasında bi bel agrısı bi sırt agrısı basladı sizdede böyle oluyormu
[silindi] Bussratozaan ben 9 haftalığım bende yorulunca belime ağrı giriyor çok yürüsem bile giriyor bazen normal şeyler bunlar bence
Fasulyemibeklerken Bussratozaan kendinizi yormayın yavaş yavaş dinlenerek yap cnm fazla ağır kaldırma dinlenince geçer çok normal
Serpilbb Bussratozaan benimde yarım saat 1 saat ayakta durayım bel ağrım oluyor 12. Haftadayım normal diye biliyorum ama çok zorlamamak lazım
snglysl Bussratozaan Ben 15. Haftaya kadar çok yapmadım eşim yardımcı oldu. Yarın 20.haftaya gireceğiz son 5 haftadır düzenli olarak yapıyorum. 2 güne bir ev süpürüp haftada 2 de silip toz alıyorum. Kendimi daha rahat hissediyorum böyle. Yatınca ağırlaşacağım hissiyatı var içimde. Benim önerim o haftaları kendinizi yormadan dinlenerek atlatmak.
snglysl Bussratozaan bu arada evet bel ağrıları çok normal ama lütfen yine de kendinizi çok yormayın. Bırakın bebeğiniz ve sizin canınız temizlikten daha kıymetli 🌸🤰😇
Madinanin-Annesi Bussratozaan ben 28haftalik oldum o gunlerde pek bir seyde yapmadim ama belim agrisi hale. Susmadi ya.Bende braktim onemli olan bebegim dogulsun insAllah o uyuyunca ben evlerimi guzel temizler doserim
Esraakk Ben temilik konusunda eşimden yardım istiyorum. Çünkü aşırı uyuyorum onun dışında da uykulu oluyorum. Bu kadar uyumakta neyin nesi anlamış değilim :)
dlnyny Bussratozaan benimde oluyor temizlik yaptığım günler hatta kuyruk sokumuma bir ağrı saplanıyor kalakalıyorum ve o an hiç hareket edemiyorum yürüyemiyorum bile