Sibel112 Selam arkadaslar eşim oğlumuza Kahraman ismini koymak istiyor ama benim onayimida istiyor.sizce nasil guzelmi veya aranizda bu tarz isim koymak isteyen varmi.benim daha cok istedigim isimler de ömer burak barış vb simdiden tesekkurler.
Byby99 Sibel112 valla 2 oğluma da babası ismini koydu ilk oğlum Bekir Yiğit şuan 2.paşayı bekliyoruz Göktuğ Umut 🥰 balık gözüm üstüne. Sizinki de güzel 🤗
Dryy Sibel112 ben bebeklerin ismini anne baba ne isterse koysun onlara güzel gelsin yeter diye düşünüyorum :) ama kahraman ismi güzelliğinden ziyade biraz uzun ve söylemesi zor gibi geldi bana çok akmıyor
Danlacan Sibel112 kesinlikle bence de isim gibi değilde daha çok sıfat gibi ..cesur kahraman vs tarzı isimler bana öyle geliyor hep 🤷🏻♀️ O sizin bulduğunuz isimlerden birini onaylasın öyle anlaşın 😊
mommy_bee Kötü degil ama sizin begendikleriniz daha cocuga uygun gibi Kahraman ismi büyük ismi gibi yani cocuga seslenmek zor bence.
Brcklc @Sibel112 bence kahraman ismide güzel ben Ömer koydum oğlumun adini🤗eşimin adida barış erkek kardeşimin de Burak😃😃😃
Bsra06 Sibel112 okula gidince kahraman maraş diye dalga geçerler die aklıma geldi benim ismim büşra ilk okulda ortaokulda büşbüş donu düşmüş😂😂 gibi iğrenç şekilde benimle hep dalga geçerlerdi
Sibel112 Sibel112 sorma banada benim.orta okul zamaninsibel kekilli patlamisti sibel kekilli diyolardi.tavvediuolardi beni
hellobaby0 Kötü demeyim ama uzun ve bi bebeğe sanki büyük bir isim gibi. Ama eşiniz illa istiyorsa kırmayın inşallah orta yolu bulursunuz 🥰
spiker_anne Sibel112 Ben çok istemiştim Kahraman ismini ama sonra eşim Meriç ismini çok istedi benimde hoşuma gitti ve Meriç ismine karar verdik❤️