Gamzeee89 Bugun detaylı ultrasona girdik şükür herşeyimiz iyi 479 grm olmuş bebeğim sizin bebişler kaç gram zaman nasılda geçio nasılda büyüyor sadece tek sıkıntımız sağ böbreğime çok baskı yapıomuş doktor hep sola yat dedi ☺️
cagla7980 Gamzeee89 maşallah💝🧿 benim 340 gramdı. safra kesemde taş var çoğu şey yasak hiçbir şey yiyemiyorum inşallah bebek güzel gelişir sağlıkla alalım kucaklarımıza🙏😊
momsboys Gamzeee89 bende 21+3 bu cuma detaylim var heycanlıyız eşimle yüzünü görebildiniz mi ne hissettiniz😍herkesin erkek sanırım benimde erkek❤️
Byby99 Gamzeee89 valla çok istedim Bi oğlandan sonra Bi kızım olsun ama Rabbim yine erkek nasip etti hamdolsun ❤️🥰
gul_bf @Gamzeee89 detaylı ultrasona kendi doktorunuz bakıyor degil mi, ayrı bir işlem ya da ayrı bir doktor tarafından yapılmıyor diğer testler gibi
Gamzeee89 gul_bf benim gittiğim hastanede malesef cihazı yokmuş bende ayrı özel Bi hastaneden randevu aldım
Gamzeee89 momsboys ewet gördüm burnu küçücüktü yüzü aynı ablasına benzio 🤭bide ayak parmaklarından baş parmağının yanındaki parmak baş parmaktan biraz uzun eşimin de aynı o şeklide yani herşeyin çok net görüyorsunuz 💙🤩
Busra0710 Gamzeee89 bende 21+3 oldum, cuma günü nasipse detaylıya gireceğim. Devlet hastanesine gidiyorum, bu zamana dek hiç kilosu hakkında bilgi almamıştım. İnşaAllah öğrenirim detaylıda 😇
Busra0710 Busra0710 ve benim 4 yaşında kızım var, bunda eşim birde erkek olsa diye dua ediyor. %90 kız gibi ama net göremiyorum demişlerdi daha önce, bakalım cinsiyeti ne ☺️☺️☺️♥️♥️
Gamzeee89 Busra0710 öncelikle sağlıklı sonra gönlünüzden geçen olur inş walla detaylı da herşeyini doktorumuz tek tek gösterdi anlattı pipiyi Bile net gördüm 🤭sizde mutlaka öğrenirsiniz cinsiyeti sırtındaki kaburga kemikleri bile o kadar nettiki insanın içi gidio o an yine şükrediyorsunuz rabbime ☺️
momsboys Busra0710 herseyimiz iyi çıktı ama kalın bagırsakta genişlik var dedi bana tedirgin oldum 2 hafta sonra bakacak tekrar