Songultugraaa Sermec27 ay canım kusura bakma ya bir sürü post gelince yorum yazmaktan atlamışım orayı afedersin başın sağolsun çok üzüldüm melegine. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın evlatlarımızı sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin insallah
Sermec27 Songultugraaa Amin canım amin her sey imtihan vardır rabbimin bir bildiği rabbim kardeşine uzun ömürler versin bize bağışlasın inşallah 🤲
Zeynep0606 Songultugraaa ben baglaticam artik 3. Sezaryan 3 oglan yeter artık baglatmazsam da kiz umuduna yaparim ben 4. Yude oda benden kiz cikmaz artik umidim kalmadı 😂
Songultugraaa Zeynep0606 hahah sende karar verememissin cnm bnm bı ablam 3 kızdan sonra buldu oğlanı ama niyetliydi oğlanı bulmaya 😀😀
Songultugraaa Zeynep0606 ahhahah cnm ne güzel yazmışsın çocuk evin neşesi ne güzel buarada kaç yaş var aralarında merak ettim 🤗 ayrıca çok sağol cnm amin 🙏
Mondly Songultugraaa benimkilerin de arasında 2 yıl olacak valla benim ki beş dakika durmuyor dadı zamanı gelmeden kaçıyor artık 😂
Yusrahmet Songultugraaa hayaller ve hayatlar oluyor ama cinsiyeti bi kaç hafta sonra alışıyorsun iyiki diyorsun bence benimde 2. Oğlan ama aşırı kız hissettim tam detaylıda net gösterdi o zamana kadar bi kız bi oğlandı😍saglıklı gelsinde
Mondly Songultugraaa evet dadı var günde 3 saat geliyor oğlanla oynamaya bende dinleniyorum o saatlerde ama ben zor bir doğum geçirdim ve aşırı bel ağrısı var ilaç veremiyorlar malum ondan dolayı daha fazla zorlanmayayım diye dadıyla anlaştık diğer tüm zamanlarda oğlan bende
sehri_hzr Mom97 bende kafam karıştı direk söyledi ya ben direk alışverişe başlasam 😬ayy ama yaa 2 hafta sonra gitsem sizce belli olur mu kesin 15 e yakın oluyor