Songultugraaa kuzum valla ev her saat savas yeri bir bakiyorsun koktuk tepesinde bir bakiyorsun bango ustunde bir bakiyorsun abi kardes dis fircaliyor bir bakiyorsun kiyafet degistiriyorlar bir an iyi olup diyorsun oh iyi oturuyorlar sonra birbirlerini oyun oynarken dovuyorlar😂😂😂 sen yemek camasir utu supurge derken birde yapma dur oglum sus olglum derken aksam olmus esin gelmis olmus mu 3 oglan sana yatana kadar hizmet bekliyorlar bagir cagir yine gecenin sonunda hepsi uyumus yorgunluktan haa yorgunluktan dedigime bakma onlarin enerjileri hic bitmiyor😂😂😂 ama sen bitiyorsun bir saat belirliycrksin kendine dinlenmek icin her gun o saatte uyusunlar sende yap bir kahve gece sessiz bir huzur uyumak gelmiyor icinden ama diyorsun sabah ayni tempo beni bekliyor 😂😂😂 sonra dua ediyor insan cok sukur Allahim diye varliklarina şükrediyorsun. Tabi alışıyorsun bu hayata 😂😂 arkadaslarin geliyor ne cay ne kahve ne yemek iki kelime edemiyorsun o kadar hareketlilerki …
Sana diyorlar masaalh cok sabirlisin yada off kafam sisti sende onlara diyorsun ben artik duymuyorum😂😂 sese alisinca bir sure sonra duymuyor cunku insan hayirli ugurlu olsun insallh saglikli al bebegini 🥰