Elifdilara Kizlar bugun kontrolüm vardı.bayrama kadar muayene ucretleri %50indirimliymis.ben normalde 115 veriyordum bugun 65 verdim.yakin zamanda gidecek olanlar değerlendirebilir.haber vereyim dedim.
svmeybgl Elifdilara güzel bir haber oldu normalde imperial hastanesine gidiyorum medikali de denemek istiyordum böylelikle değerlendirmiş olurum .. hangi doktora gidiyorsunuz ?
Elifdilara svmeybgl ben hulya çiçek e gidiyorum canım.ama erkek tercih edersen onlari daha cok meth ediyorlar deneyebilirsin
Elifdilara svmeybgl hepsinin parasi ayni degil ama erkekler 125 olabilir.nebahat nuhoglu var o 90 lira.siz naci imamogluna kac liraya gidiyorsunuz busra6161
Elifdilara Asli91 aaa oyle mi kuzenim orda çalışıyor bana 90 dedi onun fiyatini. Yanlis demis demekki.
Asli91 Elifdilara kamu çalışanı esnaf indirimi filan oluyo belki o fiyatını söylemiştir.Ben en başından beri ona gidiyorum hep 115 verdim.
busra6161 valla bilemicem ben karadeniz medicale gittim arkadas yararlanmış dedim hatta öyle bi uygulama hic olmadi dedi