sumeyye60 Nergisssss Bir öğretmen olarak çocuğun okul ortamında ismiyle alay edebileceklerini düşünüyorum. Gece gündüz derler vs böyle olaylar okul ortamında çok oluyor. Çocuğunuzun sosyal ortamını düşünerek isim belirlemenizi tavsiye ederim naçizane 🤷🏻♀️
Portakalgeliyor Nergisssss çok çok güzel ben kedime koymuştum kızım olursa koymayı çok isterdim diye şimdi hamileyim aama kızımızın ismini rüyamda gördüm onu koymak zorundayım :) :)
Lalala sumeyye60 bir eğitimci. Olarak bizler de seçimlere insanlara hayvanlara isimlere VS. Saygı duyulması gerektiğini öğreteceğiz. Sırf akranları dalga gececek diye isim belirlemek-vazgeçmek sacma. Ayrıca Murat Mustafa zekiye bunlarda yıllardır var olan geleneksel isimler ama yine dalga konusu oluyor.
Lalala sumeyye60 aa birde ilkokuldan ortaokula kadar bir sınıf arkadaşım vardı adı Sümeyye değerini ve anlamını biliyorum isminizin ama 8 yıl boyunca bu arkadasımın ne saçma esprilere maruz kaldığını da gördüm hani bizler için manevi anlamda değerli bir isim olmasına rağmen. o yüzden bahaneler saçmalıklar ve elalem hep olacak rahat olun.
sumeyye60 Lalala Ne kadar uğraşırsak uğraşalım bazı çocukların yetişme tarzını değiştiremiyoruz. Okul ortamı çok kozmopolit ve 6 yıllık öğretmen olarak maalesef elimizde sihirli bir değnek yok. Ben kendi fikrimi söyledim naçizane herkesin kendi kararı. 🤷🏻♀️ Anne ismimle dalga geçtiler diye eve gelip ağlayabilir. Ben bu ihtimali belirtmek istedim sığ düşündüğümden falan değil 😏
Lalala Nergisssss vizyoner bir isim beğeniyorum normalde de gece ismini. Sonsuzluk anlamı da var bildiğim kadarıyla sığ düşünen insanları boşverin 💕 yani ayşe Fatma da koysanız nasılsa eleştiri olacak haa gece gündüz dalga geçerler demiş bir eğitimci arkadaş olabilir ama siz özgüvenli bir cocuk yetiştirirsenz hiçç sorun olmaz bizler de eğitimci olarak bu tarz olaylara çözüm bulabiliriz okul ortamında rahat olun💕
Lalala sumeyye60 sumeyye60 6 yıllık eğitimci olmanızı belitmişssiniz daha ne kadar sığ olabilirsiniz acaba? Ayrıca o cevabı size değil post sahibine yazmıştım sığ kelimesini üzerinize alınmanız ve direk cevabı bu kelime üzerinden vermeniz garip geldi.
sumeyye60 Lalala Ben post sahibine kendi düşüncemi yazmışken ilk siz benim yazdığıma cevap verdiniz hocam farkında mısınız? Ayrıca 6 yıllık eğitimci olduğumu söylemem ne kadar sığ olduğumu mu gösteriyor 😂 Yazdığıma katılmak zorunda değilsiniz ki ben post sahibine kendi düşüncemi yazdım. Bir arkadaşımın kuzeni 18′ini doldurunca mahkemeye başvurup ismini değiştirdi. Bu tarz olaylar yaşanıyor. Herkesin kendi kararı. Ben fikrimi belirttim. İyi geceler..😊
Mavilotta Nergisssss Ben çok seviyorum. Biraz cinsiyetçi yaklaşımlara maruz kalır mı endişesi ile yaklaşıyorum sadece. Çok beğendiğim isimlerden biri.
Lalala Ayrıc genel olarak belirteyim kaç yıllık eğitimci olduğumun bir önemi yok! en önemlisi bir anne olarak cocuguma ve cocuklarıma(öğrencilerime) ilk öğrettiğim sey fikirlerini ifade biçimi vicdan sahibi olma saygı sevgi iletişim ve dahası. sınavlar falan bnm gözümde bir hiçtirrr son sıradadır..
Lalala sumeyye60 bnm size sahsen verdiğim/yazdığım cevaba cevap yazmanız tabiki Normal.evet ilk ben yazdım sizin yorumunuza. Bnm post sahibine yazdığım kelimeyi üzerinize alınmanız anormal.
merimerii benim de kızım olacak, gece koymayı düşünüyorum ben de, bence çok güzel ve ayırt edici bir isim :)
GizemKaplan Nergisssss biz de eşimle çok beğeniyoruz ikinci çocuğumuz olursa ilerde adını Gece koyucaz daha şimdiden belli 🤗