BaharAksehirli [bilinmeyen] amin canim insallah cok sagolun nolur dua Edin bizim icin Allahim kimseye yasatmasin 🙏🙏
Naz1905 BaharAksehirli canm sen takılma çok rahat geçir hamileliğini ve bol bol dua et biraz kafanı dağıt takıldıkça dha çok aşagı inersin inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canını sıkma tahmin edebiliyorum seni ama inan güzel şeyler olucak 🙏🏻
BaharAksehirli Naz1905 insallah canim cok sagol dua surekli dilimde Allahim buyuk hayirlisini bilir 🙏🙏
BaharAksehirli Kizlar hepinize dualariniz iyi niyetleriniz icin cok Tesekkur ederim bugun Allahin izniyle bugun amnio sonuclarimizi aldik cok Sukur temiz cikti bekleme suresi cok uzundu ve cok yipratici idi ,Allahim kimseye yasatmasin yavrularimizi Hayirlisiyla kucagimiza almayi nasib etsin insallah
Mevy BaharAksehirli sevindim sonuclarınızım temiz çıkmasına bende torontoda yasıyorum salı günü kan vermiştim beta degerim 2954 cıktı siz kac haftalıksınız
Mevy BaharAksehirli orda da sürekli aile doktoruna mı gidiyorsunuz on ıkıncı haftaya kadar hastaneye gitme şanssınız var mi