Sulbiye İyi akşamlar Doğumda gömlek düğmeli pijama takımı alıcam bedenini nasıl almalıyım alanlar nasıl aldı yardımcı olur musunuz?😊
Canssu61 Sulbiye ben minyon olduğum için s aldım lc waikiki den bol bile oldu geldiğinde kalıpları büyük
koala06 Sulbiye Lcw dan s beden aldım bol bile ama trendyoldan söyledim 2 tane o kadar dar kalıp ki allahtan l beden söylemişim o bile şuan bsna olmuyor tabi doğumdan sonra anca olur göbek giderse 56 kiloyum bu arada
spiker_anne Sulbiye şuanki bedeninizden bir beden küçüğünü alabilirsiniz doğumdan sonra yine göbek oluyor birkaç güne iniyor biraz bol olursa rahat edersiniz göğüslerde süt doldukça şişecek dar olursa ateş basar sıkmasın sizi ❤️❤️
1maviyol Sulbiye ben trendyoldan aldım hamile kalmadan önce 50 kiloydum, şuan 57 yim 34. Haftadayız ve l beden tam oldu, yani bir beden büyük alırsanız rahat rahat olur diye düşünüyorum ☺️
Sulbiye Canssu61 evet kalıba görede beden değişiyor trentyoldan sipariş vericem ne beden alıcağımı bilemiyorum
koala06 Sulbiye Trendyoldan falan alcaksan eğer yorumları okumanı tavsiye ederim ben hiç okumadan aldım dar kalıp geldi belki yazıyodur alanlar kalıbı dar veya geniş diye ona göre alırsın😘
Melike-2107 Sezaryen doğumda illaki elbise gecelik mi giydiriyorlar, ilk doğumum olacak inşallah, yardımcı olursanız sevinirim 🥰😊
Sulbiye Melike-2107 rahatlık açısından senin tercihin canm önü düğmeli olanlar emzirme yönünden rahatlık ben böyle düşünüyorum 😊
Denizzz88 Sulbiye ben iki tane pentiden aldım gömlek pijamalardan yorumlara bakarak aldım normalde M beden giyiyorum birini M aldım birini L aldım. Kalıbı büyükse kendi bedeninizi alın normal kalıpsa bir beden büyük alın ki rahat rahat giyersiniz sıkmasın
Annecik_ Sulbiye ayyy benim en büyük hatam ben hamile kalmadan s-m giyen bir kadındım 157 boyumda ben doğuma giderken 74 kg idim doğurunca gitti mi 8 kilo birden ben de elimde kaldım xl beden pijamayla omuzlarımdan döküldü popomdan düştü ahahha çok çirkin oldu lcw den aldım geniş kesim alırsan sakın çok büyük bedenlere gitme derim ben
Annecik_ Sulbiye çok haklısın ama LCWaikiki den aldığım gecelik de çok iyi çıktı üstüne de oysho dan şık bir sabahlık uydurdum ama pijamanın genel kalıbı büyükmüş ya tamam kilo aldım ama hiç bir zaman ben xl olmadım ki kalçana göre seç pijamayı bence pentiden ama geçen pijama aldım çok çekti kumaşına da dikkat et uzun süre kullan canım
Aysbabe Sulbiye cnm bn normalde M beden alıyorum gebeliğimde de cok kilo almadığım icin yine M beden aldım