Mlkkrsln Covid pozitifim enox 0,4 başladım. Koldan yapan var mı? Prospektüsünde sadece karın yazıyor. 33. Haftamdayım karnım gergin artık. Karnımın kenarlarından mı yapsam koldan mı yapsam kararsız kaldım.
Gulbahar3535 Mlkkrsln ben göbekten korktuğum için koldan vuruyorum. Tabi ki doktorumla görüştüm bu konuyu.
beatrice Mlkkrsln çok geçmiş olsun öncelikle, internetten biraz video izleyip vurun bence, kasa denk gelince morarma oluyor çünkü kolda
Mlkkrsln cns35kpk kolun bu yumuşak alt tarafından mı vurucam, bir de karnımdan vurmak istesem illa 4 parmak mesafeden mi vurmalıyım? Daha uzaktan vuramaz mıyım? Mesela 7 8 parmak uzaktan gibi
Mlkkrsln Gulbahar3535 doktorum oksapar için kol bacak karın demişti, oksapar yokmuş enox verdi eczacı, prospektüste de karın yazıyor sadece böyle bişey için de doktorumu rahatsız etmek istemedim açıkçası 🤷🏻♀️ Vuruluyormuş ama sanırım
Mlkkrsln beatrice çok teşekkür ederim, ben normalde de enjeksiyona bakamam o yüzden izleyemiyorum 🤦🏻♀️ Uygulamasız anlatan bir kaç hemşire videosu buldum onlar da göbek için anlatıyolardı.