elfaksyy Bebislerinize uyku arkadaşı edindirecekmisiniz arkadaşlar.Babyjem uyku arkadaşımı almak istiyorum fakat biraz pahalı sizce değer mi kararsız kaldım sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda 🤗
elfaksyy Gulsurmeli bende babyjemin pembe tavşanını beğendim 100 lira değer mi bilemedim 😀Alcam sanırım
elfaksyy Huri54 hangisini aldınız 😊fikir olsun banada Hee pardon budizz almissiniz güle güle kullansin ınsallah kuzucuk
miraninannesi1 elfaksyy walla benm kızıma ablam birgün onlardayken eve gelicektm hava soğuktu al üstüne at dedi aldım o günden beri battaniyeyi görmesi yetiyor sevinç çığlıkları atıyor 😂uyku arkadaşımız o oldu
melzey elfaksyy ben Budizz aldım. Beyaz gürültü çıkaran bi aparatı da var. E bebek indiriminde aldım. Umarım sever.☺️
Balonnnnn elfaksyy benim oğlum ne istediyse aldım uyku arkadaşı hiç biriyle uyumadı, sizinki uyur inşallah 😊
XxKirmizibalik Chicconun ayıcığını aldım biraz pahalı ama çok minnoş. Şimdilik biz uyuyoruz geceleri kendisiyle 😅
Mlk84 Ben fisher price su samuru aldım çok şirin birşey 😍 nefes alır gibi karnı inip şişiyor sesleri ve ışığı var