savmerve Kizlar merhaba dün tetanoz yaptırdım ama kolumda aşı olduğumdan bu yana ağrı var. Hala geçmedi. Sizin de ağrıdı mı acaba☹️
AycanAycan19 savmerve 2. Dozumuda aldim ama oyle anlatilan gibi kol kaldiramama olayi olmadi ama ignenin yapildigi yer uzerine yatinca falan acidi 3 4 gün aci oldu sadece
Kayraninannnesi AycanAycan19 ben hamilelikten önce olmuştum tetanoz ve 3 hafta ağrısını çektim valla kolumu kaldırırken ağlıyordum
AycanAycan19 Kayraninannnesi hemsire ilk dozda agri oldumu dedi hic anlamadim dedim o zaman canin tatli degil dedi heralde dedigi gibi tatli degill bilmm korkuyodum hep oyle diyolardi nasil olur diye ama hic anlamadim😂😂😂
savmerve Kayraninannnesi benim de hala ağrı olunca acaba bi sorun mu var diye düşündüm yalnız değilmişim🥰
Kayraninannnesi savmerve yok canım gayet normal genelde 3 gün diyorlar ama daha uzun süren oluyor iste benim gibi 🙈
Oziozi savmerve ben kolumu hareket bıle ettıremedım dortgun sol tarafıma yatamadım agrıdan ama dortgun sonra yavas yavas gectı 😊
NilayRuya savmerve benim hafif sızı olmuştu agrimadi sanırım bünyeye meselesi kiminde çok ağrı yapıyor kimin de hiç yapmiyo
Miumiu savmerve Canım ben de geçen hafta vuruldum ilk dozunu. İlk gün çok ağrı oldu kolumda boynuma kadar tutulmuştum. İkinci gün onun yarısı kadardı. 3. Gün geçti gibiydi artık. Bir kaç gün yapıyor ağrı çok normal ☺️