Bfduam Humeyra18 inş canım senin pozitif çıkar hayırlısıyla. Bakalım ne zaman adet olucam, haberleşiriz.
Humeyra18 Bfduam insallah da hic umudum yok canim benimdr bel agrilarim cogaldi iyice nolcak böyle bilmiyorum kasikalrima falan agri gryi sanmi böyle ince ince icerden biseyler cekiliyomuz gibi bi his oluyor
Bfduam Humeyra18 Dr a gitmedim, labaratuvar da kan verdim. Hemşire verdi sonucu. Hamilelik olsa negatif çıkmazdı sanırım gecikti adetim ondan böyle.
Humeyra18 Bfduam evet canim agrim var ama bilmiyorum adet ağrısı gibi de degil rahmin oldugu bolumlerde karnimin alt kisminda yani agri oluyo bi iş yapinca
Bfduam Humeyra18 özelde yok ki yazalım bu iyi olmadı, daha rahat olurduk. Inş Senin vardır kanda çıkar, idrar testi yapcak mısın daha?
Humeyra18 Bfduam evet özelden konusam neden kalkti ki İnşallah da bilmiyom ya kafam cok karisti ne dusuncegimi falan şaştım yoksa da olsam keşke hasta da yoluma baksam. Yok tekrar yapmam canim sali günü zaten gidicem kan vermeye
Humeyra18 Bfduam yok canim tekrar yapmadım kendimi yipratiyorum diye yok olarak odakladim kendime ve kan vermeye gidince kesin de sonuç aliriz dusunmememye çalışıyorum
Bfduam Humeyra18 yani öyle düşünmeli adet olana kadar olursak en mantıklısı bu. Kasıklarda ağrı var mı?
Humeyra18 Bfduam yok ya bütün belirtiler gitti bundan da anliyorum ki hepsi psikolojikmis o zamanki ağrılarım
Humeyra18 Bfduam hm bende yok hic belirti ya hayirlisi olsun canim enazndan yoksa da hasta oldak bidahaki ay denemelerine baslariz
Humeyra18 Bfduam iyi bari canım enazndan bu ay tekrar degerlendirrsiniz Benim daha gelen giden yok valla