Miumiu nazlcandrli Prof.Dr. Yeşim Bülbül’e gidicem canım önümüzdeki hafta. 700 tlymiş perinatolog kendisi. Biraz pahalı ama çok araştırdım gerçekten işinin ehli birisiymiş.☺️
Poyraz_basak Yuceroglu yaa ben dedim gözümün önünde oldu çünkü 😅iyi bari eski fiyattan yapmışlar 😅😅😅sevindim senin adına
Ogretmenanne35 Esrasen ne kadar sürdü muayeneniz ? CD foto verdi mi ? Randevu aldım da merak ediyorum 🙃
Aylinada35 nazlcandrli ben baştan diyim sakin ama sakın cankaya tip merkezine gitmeyin resim verirler diye sevindim boş boş bakıp yolladilar sadece iyi dediler pislikler çok sinirliyim bide 400 TL para aldılar
Melisim_01 pitircikannesi1 doğrudur dediğim gibi beni yönlendirdiği doktor perinatologdu o yüzden şaşırdım.kendisi yapıyorsa nedenyapmadı j acaba 600 tl ödedim nagehan hanım.iyi bi doktor normal muayenede çok memnunum hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden 😊
pitircikannesi1 Melisim_01 çok teşekkür ederim size de hayırlı doğumlar diliyorum inşallah 😊 perinatlog daha iyi zaten cnm nagehan hanım perinatolog değil çünkü acaba riskli bir hamileliğin mi var
aselnannesi Bizde yaptırmadık daha ama ablamdan biliyorum alsancakta özel bir hastanede çektirdiler 400 liraydı gerçekten çok uçuk fiyatlar maalesef
Melisim_01 pitircikannesi1 teşekkür ederim🙏 kan uyuşmalısınız var sadece onun dışında 2.gebeligim kızım var 5.5 yaşında oğlumuz olacak nasip olursa herşey yolunda çok şükür 😊 merak ettim açıkçası yapıyor olduğunu bilmediğim için yazdim size pzt muaynem var soracam tekrardan 🌸
Melisim_01 pitircikannesi1 merhaba bugün nagehan hanımla randevum vardi fakat soramadkm unuttum çünkü sizin yarın randevunuz sanırım umarım iyi geçer 🙏
Mom084 Aysekrcy ne cankaya tıp ne Karataş ne Avrupa tıp tüm hastaneler berbat Hakkıyla yapan cenk bey