mercimeginanne ortopeditekanne 1-2 güne düşüyor. Sağlık ocağının kendi sitesi yokmu? Bizim burdakinin var bn hep ordan bakıyorum
Emel38 ortopeditekanne e devlette çıkmıyorsa devlat hastanesi labaratuvar sonuçlarından bak..ordanda çıkıyor
mercimeginanne ortopeditekanne bi bak istersen google dan sağlık ocağının adını yazıp belki vardır 🤷🏻♀️
mucizem09_ ortopeditekanne bugun sabah veridysen genelde ogleden sonra dusuyor ben saglik ocagina nezaman kan versem ogleden sonra e nabizda gorunuyor
anneadayi33 ortopeditekanne bir gün sonra ama barkod sizdeyze ordaki numaralardan hemen bakabiliyorsunu
anneadayi33 ortopeditekanne dr verdiği barkodun fotosunu çekseydin keşke vermiyorlar normalde de bekleyeceksin o zaman
Nasippp ortopeditekanne e nabızda aile hekiminin reçete numarasından devlet hastahane veya sağlık ocağı ismiyle arama yapın ben ilçede oturuyorum bizim kanlar hastahane gidiyor ben hastane ismiyle giriyorum reçete numarasını yazınca çıkıyor sonuçlar
Nasippp ortopeditekanne e nabızda var hastahane ziyaretlerim de aile hekimine gittiğiniz gözükür tıklayınca altında şifre gibi bişey olur onunla bakıyorum ben canım hatta bu gün tahlil verdim o şekilde baktım ayrıca benim sağlık ocağında verdiğim tahliller düşmüyor e nabıza