Allahımm banada nasip etti bu duyguyu 3. Kez.
Evet yanlış değil 3. Kez iki oğlumdan sonra süpriz bir şekilde kızıma hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğim diğer hamileliklerime göre biraz daha zorlu geçti. Zorludan kastım mide bulantısı baş dönmesi nabız yüksekliği gibi vs. İlk oğlumu 38+4 ikinci oğlumuda 39+2 de doğurdum normal doğumla.bunun üzerine dr.um 40 ı bulmaz doğurursun demişti 39+1 de. Bir gün geçti yok iki gün geçti yok bu kız pek nazlı dedik Allaha bıraktık taaa kii.
16.02.2021 saat tam 00.59 da karnıma kramp tarzı bir sancıyla uyandırana kadar. O gece ılık duş alıp uyumuştum. Etkisi vardır belki. Neyse sonra bu sancı yaklaşık 15-20 saniye sürünce Bizim kız geliyo dedim o gece tam 40. Haftamız dolmuştu. 🥰 sonra saate bakıp sancılarımın aralıklarını tuttum önce 15 dk.da bir sonra 10 sonra 5 e düşünce eşimi kaldırdım kalk bzim kı geliyo dedim. Dışarda karr,don, var heryeerr buz tutmuş. Nasıl gidicez dedim ara sokaklardan yavaş yavaş gideriz ddi. Öylede oldu.hastaneye saat 02 civarı giriş yaptık acilden. Önce nstye bağlandım sancım 100lerde ıkınmam geliyoo diye bağırdım 😂 hemşire ilk doğumum olduğunu düşünüp tuvaletin geliyodur diye zannetmiş 🤭 sorduğunda bu 3. Diyince yüzündeki ifade tam olarak bu 😲
Kendisi nöbetçi hemşire olduğu için açılmama bakamadı. Önce ebeyi sonra dr.umu aradılar. Ebemin gelmesi 15.dk yı buldu ve gelir gelmez açılmama baktı demez mi 7-8 cm açılman var elini çekmesiyle suyumun patlaması bir oldu. İşte film orda koptu saat: 02.40 filan dr. Um geldi zaten ıkınmam geldiği için başla sevda ıkınman geldikçe kuvvetli bir şekilde ıkın dedi 1-2 ıkındım. Evet böyle devam et dedi aralarda da dinleniyordum. Rabbimin hikmeti iştee. 3. Ikınmamla kızım balık gibi kaydı içimden 😍 allahım o ses o güzellik rabbim nazarlardan korusun allahım sana şükürler olsun dediğimi hatırlıyorum. Onu temizliyolardı. Benimde dışardan 3 dikişim oldu . O arada da dr.um dikiş attı bebeğin son kontrolleri yapıldı.ve mutlu son kızımla sandalyeden beraber çıktık odamıza.😍🥰
Pamuğum 3660 kg 50 cm ve saat : 03.15 de doğdu.
Dr.un ölçtüğü 3300 dü.😊😇
Bir maşallahınızı alırız teyzeleerr 😍 hepinize booll bol doğumda duaa ettim. Rabbim hiç bir kucağı evlatsız bırakmasın. Bütün hamilelerede hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲