Busra_kr cumartesi günü acilde beta hcg 80 çıktı ve Pazartesi idrar testi yaptım ikinci çizgi ince çıktı sizce hamile olabilir miyim😐
Bebisininannesi1202 Busra_kr kan testine devam etmelisiniz her gün hgc hormonunuz iki katına çıkmalı benimde cumartesi 86 çıkmıstı dün 175çıktı
Busra_kr Perşembe günü kasık ağrılarım mide bulantısı için gittim kadın doğumda betahcg 3 çıkmıştı canım Bebisininannesi1202
Busra_kr Sizce beta hcg yi tekrarlamaya gerek varmı🤔 ilk gebelik hiçbir fikrim yok 🤷♀️ hesaplamada 4 haftalık gözüküyor
Bebisininannesi1202 Busra_kr evet üc günde bir kan vermek gerekiyormuş kimyasal gebelik olma ihtimalide olduğu için sürekli artısını takip etmek lazım keseyi görene kadar
Kdk Busra_kr bende sadece bir kere kan tahlili yapıldı 145gibi bişey çıkmıştı. Bi dahada test yapılmadı. İki günde bir iki katına çıkması gerek diye hesaplama yapıp kadın doğumdan ona göre randevu almıştım. 4+6da vajinal ultrasonda keseyi görmüştük.
mlkkk Busra_kr canım haftan önemli değil beta değerin önemli beta iki günde bir iki kat artış olacak 3000üstü olduğunda da git ultrasonda kese gözükür