baharyeto123 Kızlar dün yazmıştım testlerimde silik çizgi çıkıyo diye bugün test yaptırdım 0,100 çıktı negatif biliyorum ama kafam karıştı 4 tane testte silik çizgi çıkıyo acaba yükselir mi
ikincimucizemmmm baharyeto123 valla bende silik ciZgi çıktığında hamileydim inanamadım dört test alıp yaptım onlarda silik çıktı kan verdim 18 çıktı ve şimdi hamişim 8+5 olduk bile biraz sabret adetin geciksin testi rçtekrarla
mlkkk baharyeto123 adetiniz geciktiyse yükselme ihtimali yok gecikmediyse idrarda çıkan kanda da muhakkak çıkardı ama değeriniz 1bile değil maalesef
Deryayurt baharyeto123 canım sana ümit vermis olmak istemem ama ben 7 gün gecikmeyle negatif 5 gün sonra pozitifi gördüm kanda geç döllenme olmuş inşallah seninde öyledir çoo ümitlenme yinede ama bi kaç gün bekle eger adet olmazsan kan ver tekrar
Deryayurt mlkkk Adet geciktiyse yükselme ihtimali yok diye kesin konuşmayalim bence ben 7 gün adet gecikmesiyle kanda negatifi gördüm 5 gün sonra pozitif oldu kan geç döllenme oldu
baharyeto123 mlkkk geç döllenme olduysa çok çok düşük bi ihtimal yükselebilir diye okudum ama bilmiyorum 🤷🏼♀️
baharyeto123 Deryayurt adetim gecikti 4 testin hepsi silik çıktı ama kanda 0,100 anlayamadım kafam karıştı 🤷🏼♀️
mlkkk Deryayurt sizinki gerçekten çok şaşırtıcı bi durum 😊 adetleriniz düzenli 28 günlük döngüyle mi oluyordu ?
Fatma4495 baharyeto123 ikiz olabilir kadın doğumcuya git burada kaç tane hikayede duydum ikizlerin 0, değerlerle öğrenildiğini
Deryayurt baharyeto123 döllenme yeni gerçekleşiyor olabilir belki döllenme olmadan kana beta hcg hormonu salgılanmıyormuş inşallah seninde öyle olur dediğim gibi bi kac güne adet olmazsan kan testini tekrarla
Deryayurt mlkkk hayırr 😊 yani şöyle genelde düzensizdi hep adetlerim hatta hamile olduğumu ögrenmeden önceki ayda 8 gün gecikme olmuştu
mlkkk Deryayurt anladım canım senin ki normal o zaman senin 36günlük bi döngü dersek 18-22.günü yumurtlama dönemin olabilir ondan yaklaşık iki hafta sonra da değerlerin artmıştır benim dediğim 28günlük düzenli adetlerde 12-16gün arası yumurtlama dönemi eğer adet geciktiyse ve negatif çıktıysa geç döllenme veya erken döllenme ihtimali istisna bi durum oluyor 😊
Deryayurt mlkkk Tabi ki canım eger adetler düzenliyse ve 28 günlük döngülerde yumurtlama o günlere denk geliyor ben geç yumurtlamışım adete yakın 😊